intrebare despre saferi!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

stie cineva la safari daca am 3-4 ferestre deschise exista vreo comanda ca sa le schimb intre ele de la tastatura sau trebuie neaparat sa le bag pe rand in dock pana ramane fereastra dorita?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

pe macbook incearca mar+~ si merge. mai incearca sa bifezi la preferinte sa folosesti taburi, este mai simplu, si nu umpli desktopul cu ferestre…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am gasit cu command T se fac mai multe taburi pe o pagina….dar cum de schimb intre ele de la tastatura…ce comanda e?
de ex cum e la windows alt tab….si cu e aici command tab pt diferite aplicatii…..

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

vad ca le incurci, ai scris 2 lucruri diferite, alt tab pe win este si aici cu mar tab, intre 2 ferestre de acelasi fel

in cadrul aceleasi aplicatii este mar+ ~ pe portabil, pe tastatura de birou mergand cu mar + î
intre taburile safari, nu stiu care ar fi, si chiar nu imi trebuie intre taburi, intre ferestre avea sens!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Te deplasezi prin taburi folosind ⌘⇧← sau ⌘⇧→

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 10 Octombrie 2006 01:46 PM

Te deplasezi prin taburi folosind ⌘⇧← sau ⌘⇧→

si am tot incercat cu sagetile + mar sau shift, nu mi-a iesit… am incerca sa ghicesc…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da,ai dreptate,cu mar tab se schimba aplicatiile diferite si cu mar + ± se schimba ferestre de acelasi fel.
dar pt taburile dintr-o pagina de safari,exista vreo comanda ca sa le schimbi intre ele?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ti-a spus Tudor mai sus.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok,mersi fff mult.

Semnătură