bobocbbb - 10 Octombrie 2006 01:16 PM
ms mult pt rasp mi-am luat airport with airtunes,merge super bine sunt fff multumit.
mai am o intrebare,la retea nu imi cere nici o parola….daca vecinul de sub cauta o conexiune wireless si o gaseste se poate conecta?
cum seter o parola ceva?
de asemenea acept airport trebuie sa stea non stop in priza?
daca nu se foloseste nici un calc eu nu se mai incalzeste nu?
scuze pt atatea intrebari dar sunt incepator si la calc si mai ales la mac….dar pana acum sunt fff multumit de mac.
- neapărat să pui parolă, altfel este o rețea deschisă, ca în restaurantele City Grill, de ex.; asta se face din Applications/Utilities/Airport Admin, e destul de clar ce trebuie făcut, dar vezi că win xp, dacă ai acolo, nu recunoaște anumite tipuri de securitate, ia-o lent și pe pași mărunți, dacă ai numai mac-uri, nu e nicio problemă, detectează imediat tipul de securitate și cere doar parola
- acel airport poate sta liniștit în priză, chiar vara pe caniculă, dar e bine să-l scoți dacă pleci de acasă zile și, mai ales, dacă sînt descărcări electrice și ai „rețea de cartier”, sensibilă la așa ceva
- se poate întîmpla ca uneori să nu se conecteze, mie mi se întîmplă, de regulă, dimineața, probabil peste noapte băieții mai lasă serverul să se curețe; în acest caz scoți ap din priză și îl pui iar, apoi îl lași cîteva secunde să-și intre „în pîine”.
- în mufa usb poți conecta imprimanta și vei avea și print server.