Închidere anunț de vânzare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Nu știu exact cum se procedează așa că apelez la această modalitate. Se poate închide anunțul ”Vând iBook G4 cu accesorii incluse” din data de 21 decembrie. Obiectul s-a vândut Mulțumesc.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pentru viitor: se trimite un PM catre Admin si Moderatori cu link catre anunt si modificarile cerute.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Am înțeles. Mulțumesc.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

anunturile sunt inchise (tehnic) din prima secunda, nimeni nu poate pune raspunsuri. ce vrei tu e o adaugare a unui element vizual distinct, care poate fi statusul de closed (inchis) sau adaugara in titlu a cuvantului: VANDUT

oricum ar fi, moderatorul e prietenul tau: link, ce vrei, PM si gata.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Perfect. Eu sunt obișnuit cu forumul astronomilor amatori unde anunțurile sunt deschise până când autorul postează răspuns de închidere. De aceea nu am știu exact cum se face pe aici. Data viitoare va fi totul ca la carte. Mulțumesc. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Adica eu sunt prietenul vostru… smile