exista posibilitatea de a juca un joc fara sa introducem dvd-ul jocului in mac, sa fac o imagine ceva sau exista vreun program care sa ma ajute in sensul asta? va multumesc anticipat
La ce joc ai nevoie sa introduci DVD-ul ca sa te poti juca?
La multe jocuri este necesar acest lucru, dacă jocul e „curat”.
Nu totdeauna se poate „păcăli” protecția asta, de vreme ce face parte din sistemul de protejare. Cine nu are nevoie, înseamnă că...
Pe vremea cand ma mai jucam si eu stiu ca tot era nevoie de CD, dar credeam ca intretimp a iesit asta din moda si au inventat metode noi de protectie. Acuma mi-am amintit de vremurile de mai demult cand inca mai aveam timp sa ma joc si eu jocuri pe calculator… Ultimul joc ce m-am jucat si la care trebuia CD-ul era Need For Speed Underground 2 pe PC. Ce vremuri faine erau…
Stiu ca la jocurile vechi in timp apar ‘no cd patch’-uri care scot limitarea asta. Stiu ca si Starcraft (Broodwars) avea nevoie de CD dar la un moment dat au scot no-cd patch-ul si de atunci ma pot juca si fara.
In ziua de azi sunt curios daca nu poti pacali mecanismul asta cu noul osx remote disk, tinand cont ca deja mac-urile incep sa nu mai aiba drive-uri de DVD.
Stiu ca la jocurile vechi in timp apar ‘no cd patch’-uri care scot limitarea asta. Stiu ca si Starcraft (Broodwars) avea nevoie de CD dar la un moment dat au scot no-cd patch-ul si de atunci ma pot juca si fara.
In ziua de azi sunt curios daca nu poti pacali mecanismul asta cu noul osx remote disk, tinand cont ca deja mac-urile incep sa nu mai aiba drive-uri de DVD.
Evident că „apar”, dar unde apar? Și, evident, că soluții au fost mult înainte de Remote Disk, cu care nu păcălești nimic fără patch-uri.
De curand sunt utilizator de MAC OS si am luat si eu NFS Undercover for MAC..cica si il dezarhivez, intru in imaginea .dmg si cand dau dublu click pe icoana.. nu face nimic. Mai e ceva ce ar trebui sa fac ? Am citit pe net de un program numit Crossover? :D
daca e de mac trage-l pe desktop sau in applications. si apoi dai dublu pe el. si daca iti merge dupa ce joci si iesi din el, ti-l muti in care folder vrei.