sfat ipod nano
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Regie, P6
Macuser din: 09.10.06

salut. vreau sa-mi iau si eu un nano 2gb negru. cel mai ieftin am gasit la ~7.600.000, nu mai stiu unde. dar as vrea sa aflu mai multe inainte sa iau o decizie. de exemplu, citisem mai demult ca ecranele de la nano-uri sunt fragile. mai e cazul, sau s-a remediat intre timp?

si am mai citit pe aici ca sunt mai multe generatii de nano-uri. imi puteti da un link sau un ghid ceva in legatura cu diferentele dintre ele, cum le recunosc, unde se gasesc, etc? vad ca le tot asteptati pe cele cu carcasa de fier smile, alea cam cand apar si cat o sa coste?.

multumesc!

ps: imi cer scuze daca s-a mai discutat o data despre asta, as fi vrut sa caut pe forum dar chiar nu mi-am dat seama dupa ce anume sa caut smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood

Salut

Am eu unul de 4GB de vanzare http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/3024/
9 mil cu husa si itrip (nu am dat jos tipla de pe el,l-am tinut in husa)

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

multumesc, dar nu ma intereseaza oferte, ci sfaturi, linkuri. oferte gasesc destule pe okazii

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai iti dau si d-astea (pe okazii nu gasesti asa)
chestia cu geamul nu e adevarata,decat daca tii ipod-ul fara husa si iti bati joc de el. orice alt device ar arata la fel ca si ipodul daca il arunci in buzunar cu toate cheile.
nu exista decat doua generatii de nano. 1 si 2, scoase acum (au niste imbunatatiri cica - http://www.apple.com/ipodnano/)

eu am fost f multumit de asta,l-am folosit numai in avion.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

multumesc, o sa tin cont smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

n-ai pt ce.
eu sunt la al 7-lea ipod,am avut toate generatiile
bafta

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

pana la urma m-am hotarat ca mai bine mai dau un ban imi plus si imi iau ipod normal, la 30gb. negru, desigur smile. avantajele (filme, albume de poze, jocuri) il fac mult mai interesant pt mine. si in plus, sincer sa fiu, ma cam deranja “subtirimea” excesiva a nano-ului. inteleg, e frumos sa fie mic, dar e PREA subtire frate, am impresia ca o sa se rupa in orice moment. intrebarea mea este legata de zgarieturi: e vreo diferenta intre materialul din care e facut nano-ul / ecranul nano-ului si cel din care e facut ipodul mare? se zgarie mai usor, se crapa ecranul? multumesc

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

acuma… depinde si de cum il pastrezi, nu?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

intrebarea era comparativa (ipod vs ipod nano). bineinteles ca poate sa fie si din fier, daca dai cu ciocanul in el se strica :|

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Din ce am auzit, Nano-urile sunt mai sensibile la zgarieturi. Dar exista creme abrazive care fac treaba buna.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Da, sunt ceva mai rezistente iPod-urile. Oricum, foloseste husa neaparat. E pacat de ele.