Salut,
Primul meu post aici, desi am problema de ceva timp. Am un MBP 13” 2.26, 4GB DDR3-1333Mhz, Seagate HDD-500GB, Nvidia 9400 (Mid-2009).
Timp de un an am avut, in Bootcamp, Windows XP SP3, deoarece am nevoie de el pentru cateva programe, intre care si Steinberg Cubase 5, pt care nu s-a gasit crack in varianta pentru OS-X inca.
Am o placa de sunet M-Audio Profire 2626 pe care-o leg la laptop cu un 6-9pin 1394a - 1394b cable. Nu am nicio problema cu placa asta atunci cand o rulez pe OS-X (Apple Logic 9 si Digidesign ProTools HD 9), dar cand deschid bootcamp-ul, acesta nu-mi detecteaza firewire-ul deloc.
Am “ras” Windows XP dupa care am instalat, plin de bucurie Windows 7 Ultimate, cu implicitul update la ultima versiune de Bootcamp.
Toate sunt bune si frumoase in Device Manager (fara ! ?), dar firewire 800 merge doar pentru transferurile de pe hard-disc. Cand conectez placa de sunet, evident, dupa ce i-am instalat ultimul driver de pe site-ul M-audio, sistemul incepe sa devina mai “greoi”. Deschid un proiect in Cubase, fac 2-3 miscari, dupa care am un freeze total, placa semnalizandu-mi pierderea sincronizarii cu MBP-ul. Remediu: in 90% din cazuri - reboot.
Am cautat destul de mult pe net despre asta, dar, din pacate, nici Apple si nici M$ nu vor sa dea explicatii sau solutii.
Ma gandeam sa scriu pt ca, poate, mai sunt si altii in aceeasi situatie care vor sa dea cu mac-ul de perete…
Aici vedeti si ce vorbesc “Fanboys” pe forumul oficial Apple:
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1972915
Daca cineva gaseste vreo informatie noua / breakthrough… can’t wait.
Cheers,
Mihai