Nu stiu daca ati vazut dar zvonurile au explodat. Engadget, Wall Street, OSXDaily (etc)..toti zic acelasi lucru : Verizon va anunta maine ca o sa vinda iPhone 4 si Steva Jobs (cica) va fi prezent pe scena.
Maine la ora 6 va avea loc conferinta. O putem urmari pe Engadget
Chiar sunt curios ! Verizon mai vinde iPad.
Nu stiu daca ati vazut dar zvonurile au explodat. Engadget, Wall Street, OSXDaily (etc)..toti zic acelasi lucru : Verizon va anunta maine ca o sa vinda iPhone 4 si Steva Jobs (cica) va fi prezent pe scena.
Maine la ora 6 va avea loc conferinta. O putem urmari pe Engadget
Chiar sunt curios ! Verizon mai vinde iPad.
poate imi scapa ceva, dar nu vad de ce ne-ar interesa pe noi asta…
Pe mine ma intereseaza, e legat de Apple.
Sunt curios daca mai are antente exterioare,sunt curios de ce va zice Jobs pe “scena”.
Daca nu te intereseaza, ce stiu eu, du-te la plimbare
Pe mine ma intereseaza, e legat de Apple.
Sunt curios daca mai are antente exterioare,sunt curios de ce va zice Jobs pe “scena”.
Daca nu te intereseaza, ce stiu eu, du-te la plimbare
ok, iti spun eu de pe acum ce va spune jobs pe scena sau prin facetime. iPhone 4 vine la verizon. the end. o sa fie acelasi iPhone 4 cu aceeasi antena exterioara, doar ca e cdma compatible. nu o sa-l auzi pe nenea Jobs pe scena la verizon spunand “I give you iPhone 4 with redesigned antenna, sorry we fucked up last summer, here is your fix! you’re welcome”
Acuma e interesant deoarece s-ar putea să fie “World Mode” și GSM/3G și CDMA/EVDO și să le facă pe toate așa de acuma. Sau să anunțe că iPhonele 4 Alb este doar CDMA ?
“Okay, it looks like you’re expecting a big announcement. I don’t think we’ll disappoint. If the press write something long enough, eventually it comes true. We’re very very excited about our announcement today.” !!!!
Lowell Macadam, Verizon
iPhone la Verizon. e oficial.
“Today we’re partnering with a giant of the industry, and that’s Apple.”
“Our relationship with Apple has developed over the last two years. In 2008 we started talking about bringing the iPhone to a CDMA network. We spent a year testing.”