problema airport express
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.01.11

salut!
am crezut ca ma voi descurca cu sfaturile unora dintre voi pe alte threaduri asemanatoare, insa se pare ca ceva nu am facut bine.
mi-am comandat un airport express, am urmat pasii pentru crearea unei retele wireless, intr-un final s-a aprins ledul verde insa internetul tot nu merge.
atasez niste printscreen-uri, poate imi spune cineva ce/unde gresesc.

multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
1yr1 - 11 Ianuarie 2011 08:16 PM

salut!
am crezut ca ma voi descurca cu sfaturile unora dintre voi pe alte threaduri asemanatoare, insa se pare ca ceva nu am facut bine.
mi-am comandat un airport express, am urmat pasii pentru crearea unei retele wireless, intr-un final s-a aprins ledul verde insa internetul tot nu merge.
atasez niste printscreen-uri, poate imi spune cineva ce/unde gresesc.

multumesc

Dacă urmezi pașii din documentul pe care ți-i dă providerul de internet, trebuie să reușești. Pozele sunt prea mici, eu nu văd nimic.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

mda, dupa resize, nu se mai vede nimic..
atasez din nou…
am tot incercat, am resetat airport express-ul, nimic nimic

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

pic.2

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

pic.3

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

pic.4

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, The Cranes
Macuser din: 20.03.08

Salut.

Șterge ce ai scris în câmpul Service Name apoi reboot la router. Acel câmp TREBUIE să fie gol.

Semnătură 

Bugs burner…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
1yr1 - 11 Ianuarie 2011 08:50 PM

mda, dupa resize, nu se mai vede nimic..
atasez din nou…
am tot incercat, am resetat airport express-ul, nimic nimic

Deci: ce fel de conexiune? PPPoE? DHCP? ce zice providerul acolo, pe hârtiile alea (sigur, nu dai parole sau alte detalii). Cu ce zice el acolo te duci la Airport Utility și pui ce zice providerul. Ca să nu te încurci în setări, șterge configurația actuală și ia-o de la zero. Nu trebuie să scrii acolo mai multe detalii decât trebuie. Dacă ai PPPoE, ai un nume de acces și o parolă, atât, nu trebuie altceva în plus.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, The Cranes
Macuser din: 20.03.08

Tip: pentru a face poză doar la o fereastră procedează astfel: apasă command + shift + 4, apoi tasta space. Cursorul de la mouse se va schimba într-un aparat foto. Du “aparatul foto” deasupra ferestrei respective apoi click mouse/trackpad.

Costi.

Semnătură 

Bugs burner…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.03.09

a spus-o deja si costi, in cazul rds lasi gol cimpul service name. exista provideri in cazul carora trebuie completat, dar numai daca si cum spun ei concret. nu se trece nimic dupa ureche

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

rezolvat cu sters “rds”. la asta nu m-asteptam smile multumesc frumos! o seara placuta