iPhone 4 acum sau 5 in vara-toamna-iarna?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.12.10

Am un iPhone 3GS cumparat de la orange si zilele acestea se fac in sfarsit 18 luni de contract si pot sa imi cumpar un telefon nou cu prelungire abonament. intrebarea mea, credeti ca merita iPhone 4 cumparat acum? Sa astept pana in vara cand imi expira si abonamentul sa iau iPhone 5 poate si de la un alt operator? Nu prea am rabdare si daca va fii lansat la noi tot ca iPhone 4 prin octombrie…..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Mai e mult si bine pana apare iPhone 5. Tu sti cel mai bine ce vrei dar eu ti-as recomanda sa iei iphone 4, eu sunt foarte multumit de el.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ai trei optiuni:
- Iei iPhone 4 acuma si la toamana iti musti mainile de ciuda ca nu ai iPhone 5
- Iei un iPhone 5 la toamna si pana atuncea iti musti mainile de ciuda ca nu ai si tu macar un iPhone 4 ci stai cu vechitura asta
- Iei acum un iPhone 4 si la toamna iei un iPhone 5 cu banii jos. Si apoi iti musti mainile de foame ca nu mai ai ce manca.

Oricum ai face, mainile tale vor suferi grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Intr-o tara semi-civilizata ti-as recomanda sa vorbesti cu cei de la Orange poate iti fac o oferta sa prelungesti contractul, dar cum nu e cazul Orange probabil nu iti ofera nimic sau iti fac o oferta ‘memorabila’ si iti dau 20 de minute nationale. Avand in vedere ca iPhone 5 se lanseaza in iunie si in Grotania probabil ajunge prin octombrie chiar nu vad de ce sa astepti, totusi sunt 8-9 luni. Daca Orange e operatorul care iti convine atunci prelungeste contractul si ia-ti iPhone4. Pana in octombrie o sa tot ai timp sa strangi bani sa iti iei iPhone5 ‘la liber’.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 28.12.10

Du-te la Orange..ai pretul cel mai bun comparativ cu Vodafone si Cosmote.Din cate am citit pe net iPhone 5 nu o sa fie diferit ca si constructie de iPhone 4. O sa arate la fel;doar antena care actualmente se afla in rama din aluminiu,partea stanga cum privesti tel o sa o mute din cate am inteles in spatele marului. Daca vrei un sfat ...du-te si i-ati un iPhone 4 acum..am si eu unul de la Orange cumparat din 15 dec si sunt super multumit de el. Baftă wink

Semnătură 

There’s no school like old school, and I’m the fucking headmaster.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Va multumesc pentru sfaturi. M-am decis sa-l cumpar acum, sa prelungesc abonamentul. Nu am rabdare pana in octombrie si nici nu as vrea sa imi schimb operatorul, nu am avut niciodata probleme cu ei. As vrea sa negociez cu ei sa vad daca imi ofera sms-uri nationale ca abonamentele astea noi ptr iPhone nu ofera si asta. Si eu trimit destul de multe sms-uri. Sper sa reusesc sa-i fac sa-mi dea acolo macar 50 sms-uri.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08
Nameless Creep - 12 Ianuarie 2011 05:23 PM

Va multumesc pentru sfaturi. M-am decis sa-l cumpar acum, sa prelungesc abonamentul. Nu am rabdare pana in octombrie si nici nu as vrea sa imi schimb operatorul, nu am avut niciodata probleme cu ei. As vrea sa negociez cu ei sa vad daca imi ofera sms-uri nationale ca abonamentele astea noi ptr iPhone nu ofera si asta. Si eu trimit destul de multe sms-uri. Sper sa reusesc sa-i fac sa-mi dea acolo macar 50 sms-uri.

de 2 luni incerc sa fac rost de sms-uri nationale de la Cosmote (am abonament) si ... bineinteles ... nici nu vor sa auda, desi ei ofera sms-uri nationale pentru cei care au cartele ... la ce alt operator cartela primeaza in fata abonamentului ?

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
psergiu - 12 Ianuarie 2011 11:29 AM

Ai trei optiuni:
- Iei iPhone 4 acuma si la toamana iti musti mainile de ciuda ca nu ai iPhone 5
- Iei un iPhone 5 la toamna si pana atuncea iti musti mainile de ciuda ca nu ai si tu macar un iPhone 4 ci stai cu vechitura asta
- Iei acum un iPhone 4 si la toamna iei un iPhone 5 cu banii jos. Si apoi iti musti mainile de foame ca nu mai ai ce manca.

Oricum ai face, mainile tale vor suferi grin

mainile mele au avut de suferit mai devreme decat credeam. Mai precis ieri am inceput sa musc din ele cand am vazut o “oferta” pe magazinul orange online, unde vindeau iPhone-ul la pret fara tva. Toate produsele erau cu 24% reducere. Iphone-ul era pe stoc, ambele variante (de 16 si 32 gb, nu alb si negru). Bineinteles ca eu nu am putut sa-l cumpar. Am sunat la relatii clienti, le-am spus ca vreau un iPhone 4 ACUM, in cateva zile fac 18 luni de contract daca ma lasa sa le bag banii in cont mai devreme. Bineinteles ca m-am lovit de un big fat NU! Ok le spun, atunci cand voi putea cumpara iPhone 4, imi puteti oferi vreo oferta cu sms-uri nationale daca imi maresc abonamentul cu 10 euro ptr inca 2 ani? Bineinteles ca da, imi raspund ei, iti oferim 20 sms-uri nationale cu 1 euro smile si era croita domnisoara sa imi activeze optiunea din momentul acela, dar am refuzat-o frumos. Daca chiar eram decis sa imi iau iPhone 4 de acum, dupa aceasta experienta mi s-a cam taiat. Au aparut si zvonuri noi “de la surse sigure” cum sunt cam toate, ca noul iPhone are un design schimbat, un chip mai mare si mai tare ptr 3d si 1080 video si noul procesor apple A5 care cica este super-mega-uber-awesome. “Why does it have to be like this? Why can’t I get anything good ALL at once?” (Pete Campbell - Mad Men) <<<<————- words to live by

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.11.10

Tocmai a aparut pe engadget un articol referitor la iPhone 5 si iPad 2. Cica au surse “sigure” de data asta. Pare super beton iPhone 5 si mai ales iPad 2:

“But all of these moves are leading up to the iPhone 5—a completely redesigned handset—which our sources say is on track for a summer launch. Right now, the device is being tested discreetly by senior staff at Apple (strictly on campus only). We don’t have much info on the phone at this point, but our understanding is that the new device will be a total rethink from a design standpoint and will be running atop Apple’s new A5 CPU (a Cortex A9-based, multi-core chip).”
... “The CPU is said to be blazingly fast, cranking out 1080p video “like running water.”

http://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/