psergiu - 12 Ianuarie 2011 11:29 AM
Ai trei optiuni:
- Iei iPhone 4 acuma si la toamana iti musti mainile de ciuda ca nu ai iPhone 5
- Iei un iPhone 5 la toamna si pana atuncea iti musti mainile de ciuda ca nu ai si tu macar un iPhone 4 ci stai cu vechitura asta
- Iei acum un iPhone 4 si la toamna iei un iPhone 5 cu banii jos. Si apoi iti musti mainile de foame ca nu mai ai ce manca.
Oricum ai face, mainile tale vor suferi 
mainile mele au avut de suferit mai devreme decat credeam. Mai precis ieri am inceput sa musc din ele cand am vazut o “oferta” pe magazinul orange online, unde vindeau iPhone-ul la pret fara tva. Toate produsele erau cu 24% reducere. Iphone-ul era pe stoc, ambele variante (de 16 si 32 gb, nu alb si negru). Bineinteles ca eu nu am putut sa-l cumpar. Am sunat la relatii clienti, le-am spus ca vreau un iPhone 4 ACUM, in cateva zile fac 18 luni de contract daca ma lasa sa le bag banii in cont mai devreme. Bineinteles ca m-am lovit de un big fat NU! Ok le spun, atunci cand voi putea cumpara iPhone 4, imi puteti oferi vreo oferta cu sms-uri nationale daca imi maresc abonamentul cu 10 euro ptr inca 2 ani? Bineinteles ca da, imi raspund ei, iti oferim 20 sms-uri nationale cu 1 euro
si era croita domnisoara sa imi activeze optiunea din momentul acela, dar am refuzat-o frumos. Daca chiar eram decis sa imi iau iPhone 4 de acum, dupa aceasta experienta mi s-a cam taiat. Au aparut si zvonuri noi “de la surse sigure” cum sunt cam toate, ca noul iPhone are un design schimbat, un chip mai mare si mai tare ptr 3d si 1080 video si noul procesor apple A5 care cica este super-mega-uber-awesome. “Why does it have to be like this? Why can’t I get anything good ALL at once?” (Pete Campbell - Mad Men) <<<<————- words to live by