Touchscreen stricat la iPod
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 10.05.10

Salut.
Am un iPod Touch 2G si astazi l-am scapat pe jos (in casa, pe parchet, a cazut pe ecran). L-am ridicat si am vazut ca nu mai mergea touchscreen-ul, nu il puteam debloca, nimica. L-am restartat, i-am dat restore si tot nu merge.
Nu mai are garantie, a fost adus din US. Are cineva vreo idee ce sa fac sau trebuie sa il duc la iStyle?
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Daca e luat din State are garantie 1 an,depinde cand l-ai cumparat daca mai are sau nu; De dus la service e clar ca e nevoie, dar in nici un caz la istyle, mergi cu incredere la Noumax daca ai cum sa ajungi in Bucuresti. Acolo o sa iti verifice baietii daca mai este sau nu in garantie, si daca mai este in garantie ai noroc, daca nu vorbesti cu ei si te rezolva la preturi mult mai umane. Daca nu poti ajunge in Bucuresti si ajungi la istyle iti urez mult noroc ca o sa ai nevoie. PS: nu iti trebuie chitanta ca sa il verifice daca e sau nu in garantie.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

La un iPhone 3G am dat 70 ron pe ecran + digitizor (adicatelea tot ansamblul), l-a schimbat un baiat pe inca 10 ron. Dureaza jumatate de ora…

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca maine o sa merg pana la iStyle sa vad cam la ce pret mi-l repara. smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Am fost la iStyle si au spus ca nu au service in Cluj…
Am o ocazie sa trimit iPod-ul la Bucuresti la Noumax. Stie cineva cam cat m-ar costa aproximativ?
Multumesc smile