opinii pt noul ipod 80gb
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

dragi prieteni,

mi-am luat din state jucarioara… desi am comandat negru, mi-a venit alb smile dar nu mai conteaza asa de mult asta… cat faptul ca fatza de modelul anterior de 30gb NU VAD DIFERENTE (nu vorbesc de capacitate sau de faptul ca e ceva mai gros decat cel de 30).... CASTILE dragilor… CASTILE alea optimizate cu care se laudau ei… NU STAU IN URECHI DELOC. alea de la generatia anterioara erau de 100 de ori mai bune. e incredibil…
bateria se pare ca tine mai mult.. o sa constat eu dupa cateva luni ce mai zice bateria… dupa ceva frecush.
un alt lucru, de data asta sinistru… nu am gasit in cutie cd-ul cu itunes… ceea ce in cutia din generatia anterioara era!!! astia pe masura ce dezvolta un produs il chelesc si mai mult??? ce vom primi la urmatorul ipod? numai rotitza aia din mijloc…. ipod-ul fiind accesoriu???
ma rog, la cat am dat pe el sunt cam dezamagit… (plus ca a trebuit in afara de pretul de magazin sa mai platesc si taxe…)

asa ca daca aveti generatia de ipod video 30-60 nu va ambalati prea tare sa le schimbati, nu pierdeti nimic. macar va stau castile in urechi pe strada smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

asta cu studiul urechilor.. si ca au facut alte casti mai ergonomice.. e o prostie. au schimbat designul doar pentru ca sunt copiate de prea multi producatori clandestini.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

mie imi plac mai mult noile casti, sunt putzin mai mici, sunt mai moi,
si mie mi se par mai comfortabile, si imi stau mai bine in urechi!!!

deci depinde pentru ale cui urechi au fost proiectate!!

Cat despre pret si cd, nu cred ca un cd merita 50 de usd.
iTunes se poate downloada gratis eu prefer varianta asta
decat sa dau 50 de usd doar ca sa am si cd!!

+ ca ai 20 Gb mai mult si bateria tzine mai mult si ea

Taxe ai platit si cand ai cumparat ipodul anterior din magazin!!

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu nici măcar n-am fost curios să văd ce-i pe CD-ul iPod-ului.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
calimac - 10 Octombrie 2006 04:53 PM

mie imi plac mai mult noile casti, sunt putzin mai mici, sunt mai moi,
si mie mi se par mai comfortabile, si imi stau mai bine in urechi!!!

deci depinde pentru ale cui urechi au fost proiectate!!

Cat despre pret si cd, nu cred ca un cd merita 50 de usd.
iTunes se poate downloada gratis eu prefer varianta asta
decat sa dau 50 de usd doar ca sa am si cd!!

+ ca ai 20 Gb mai mult si bateria tzine mai mult si ea

Taxe ai platit si cand ai cumparat ipodul anterior din magazin!!

1. castile sunt incomode daca vrei sa adormi cu ele. am incercat aseara si m-am enervat smile
2. sunt mult mai usoare(sau asa mi se pare) si ies din ureche… cad… nu stiu…
3. cine a spus ca acel cd valora 50 usd???
4. cei +20gb au rolul de a vinde produsul pentru ca un posesor al unui 60gb nu ar fi optat pentru alt ipod nou tot de 60gb doar pt ca tine bateria mai mult… deci +20 gb au fost strategie de marketing si ei au defilat cu asta, dar faptul ca nu mai dau CD cu soft… asta n-au mai spus-o!!!!
5. te-au platit astia de la apple ca sa le fii avocat? smile))))))))

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
macbeni - 11 Octombrie 2006 02:38 AM

3. cine a spus ca acel cd valora 50 usd???
4. cei +20gb au rolul de a vinde produsul pentru ca un posesor al unui 60gb nu ar fi optat pentru alt ipod nou tot de 60gb doar pt ca tine bateria mai mult… deci +20 gb au fost strategie de marketing si ei au defilat cu asta, dar faptul ca nu mai dau CD cu soft… asta n-au mai spus-o!!!!
5. te-au platit astia de la apple ca sa le fii avocat? smile))))))))

nu m-a platit nimeni mi-am spus parerea!!!

ipodull vechi (60 GB) avea pretul in magazin 399 usd si avea CD
cel nou (80 GB) are pretul de 349 USD nu are CD, dar are 20 GB in plus si tine mai mult bateria.

plus taxele aferente binentzeles; si in romania este tva!

deci 399 - 349= 50 usd mai putzin. si facilitatzi mai multe!!!!

mie mi se pare ca mereita!!!

Semnătură 

Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

da man… alta era ideea… tu te-ai legat strict de deal-ul respectiv, eu de ideea apple per ansamblu… ca ei renunta la anumite lucruri incetul cu incetul… au renuntat la home charger care sincer e destul de util si as vrea sa mi-l cumpar; acum au renuntat la soft, INDIFERENT DE REDUCERILE DE PRET…. prinzi ideea??? pentru ca tu vei cumpara mai devreme sau mai tarziu chargerul si vei da pe el mai mult decat daca ar fi fost in pachet. orice echipament electronic dotat cu acumulator built in vine si cu charger in pachetul original.
eu iti vorbeam de concept, ca probabil ca urmatoarea etapa va fi ipodul de 100GB dar fara cablul de date si fara casti…. urmeaza ipodul bulk??? la punga?? smile)) lasa putin pretul la o parte si focuseaza-te pe calitate / pe confortul pe care-l ofera utilizatorului. for God sake… e mercedes, nu dacia!!! ce-ar fi sa zica mercedes-ul ca am creat o masina cu un motor cu inca 2 pistoane INSA are doar un singur scaun, cel de la sofer, dar le puteti cumpara si pe restul ulterior ca accesorii. evident, pretul e mai mic decat la modelul anterior.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

aici ai dreptate!!

eu ma refeream strict la noul ipod de 80
cum scrie in topic.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

inca ceva!!! OAMENI BUNI… castile nu sunt egale… una e mai lunga, alta mai scurta(la fire ma refer)!!! e incredibil!!!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ia incearca sa bagi casca lunga in urechea dreapta dar sa o aduci prin partea stanga a gatului astfel incat firul sa-ti fie in ceafa si apoi bagi si partea scurta in urechea stanga si astfel, cand iti vei scoate castile pt a vb la tf sa zicem, ele iti vor sta atarnate de gat…...
asta in cazul in care diferenta de marime dintre ele este una considerabila…..

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

MAN… diferenta de 5mm-1cm cam asa…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mda…destul de nasol. presupun ca daca nu-i gaseai si “defectele” anterioare, nu te deranja prea mult aceasta diferenta. insa una cate una se aduna si per total ne facem o impresie proasta. poate o fi si la tine aceeasi pb ca la primele macbook-uri care am observat ca au tot felul de probleme… poate reusesti sa-l schimbi…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mă îndoiesc că-i va schimba cineva iPod-ul pe motiv că unul din fire este cu 5 mm mai lung ca celălalt LOL Hai să fim serioşi…
În rest… Apple - ca orice companie de pe lumea asta - are ca scop să facă bani, ce vă miraţi atâta?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

mda… are garantie internationala… o sa merg la macgallery poate mi-l schimba…

‹‹ sfat ipod nano      2 nelamuriri la iTunes ››