4 din 5
4
iOS 4.3 Beta si final
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

iPhone 4 neverlocked si ma feresc de orice fel de carrier settings (dupa ce, pe vodafone imi dezactivase tetheringul si a trebuit sa fac restore). Merge ok personal hotspot, il folosesc sa dau net catre ipad-ul wifi.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08
Chucky - 10 Martie 2011 12:16 AM

PS: inainte sa vedeti ca optiunea d hotspot nu apare, ati acceptat vreun carrier update din iTunes?

Eu i-am dat si update de carrier. Acuma incerc si fara sa vedem ce se intampla.

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

iPhone 4 pe VDF - facut update la 4.3, carrier apare ca fiind 10.0

1. MMS-urile in continuare nu mai merg deloc, nici cu 3G, nici fara 3G.

2. Personal Hotspot nu exista

Intrebare catre cei pe Orange/Cosmote - voua va apare Personal Hotspot by default? E o optiune extra pe care trebuie sa o activezi la operator sau pentru care sa platesti extra?

Pentru cei pe VDF ca mine: ce facem cu nesimtitii astia? Eu zic telefoane la RC si reclamatii scrise, intr-o prima faza. Legat de MMS, ar trebui investigat: incapacitatea de a furniza un serviciu contractat ar trebui sa fie clauza de reziliere.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08

Deci daca stergi tot de pe iPhone si dupa sa pui inapoi nu iti mai apare update-ul de carrier (la 4.2.1 mergea asa). Diseara cand ajung acasa o sa incerc sa ii dau restore sa vad ce se intampla.

Oricum daca nu o sa apara optiunea de Hotspot nu e chiar ok. Iar in legatura cu MMS-ul nu am incercat sa trimit nici unul dar o sa fac un mic test sa vad ce se intampla.

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.11.08

Am sunat de dimineata la *222 si am vorbit cu un domn; inainte de a incepe discutia si a-i explica ce se intampla l-am intrebat:
Eu: “Vom vorbi despre setari de iPhone, sunteti persoana potrivita sau trebuie sa vorbesc cu altcineva? ”
VDF CS: “Stiu totul despre iPhone si puteti vorbi cu mine fara nici o problema”

Am inceput discutia despre apn-uri, i-am comunicat ca o data cu up-date=ul de soft 4.3 mi-a fost facut automat si update de “carrier settings” iar APN-ul s-a transformat din internet.vodafone.ro in live.vodafone.com si mi-a disparut posibilitatea de tethering; totodata nici varianta de Hotspot (motivul principal pentru up-date) nu imi apare in setari

Recomandarea lui - sa ma duc cu telefonul la service apple pentru ca e o problema la telefon; am incercat sa-i explic cum sta treaba si ca problema nu este de la telefon, dar nu a inteles ... ce a pus capac a fost faptul ca la un moment dat mi-a spus:

VDF CS: “Domnule va rog sa intelegeti ca sunt foarte multi clienti Vodafone care folosesc functia de Hotspot fara nici o problema pe iPhone 4… ” (aici l-a intrerupt ca mi se ridicasera piticii la cap)
Eu: “Stiti dumneavoastra cu siguranta? De cand folosesc acest serviciu?”
VDF CS: “De mult timp, chiar de la lansarea iPhone 4”
Eu: “pe telefoane cu jailbreak poate ... adica cele crack-uite”
VDF CS: ” Nu este o functie a iPhone 4 si nu trebuie crack-uit telefonul pentru asta; o veti regasi in meniul telefonului”
Eu: “Intr-adevar ar trebui sa fie o functie a telefonului, dar asta doar de aseara de la ora 21:00 si sunt sigur ca habar’n-aveti despre setari iPhone si mi-am perdut 10 minute de pomana cu dumneavoastra, va doresc o zi buna”
VDF CS: “Un coleg de la suport tehnic va va contacta in cel mai scurt timp”

Asta a fost discutia cu *222 - VDF CS - asa ca nu are rost sa va mai pierdeti timpul cu discutii cu ei ca sunt praf.

Va voi mai tine la curent dupa ce voi fi contactat de support si cu ce solutuii voi gasi; daca aveti idei shoot;

ce am facut pana acum sa rezolv situatia a fost:

1. dat restore (nu a functionat) - in trecut cand am dat prima data acum vre-o luna yes la Carrier update settings asa a vrut sa mearga, atunci a trebuit sa sterg fisierul din folderul “iPhone Carrier Support” dar acum nu mai era nimic acolo.
2. luat .ipsw “curat” (nu downloadat din itunes) si dat restore cu el (nu a functionat)

Daca schimb manual apn-ul imi functioneaza interentul pe telefon dar functiile de tethering respectiv hotspot sunt ascunse

Mai caut

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Tethering e o opțiune suplimentară. S-ar putea să aveți un pachet care include tethering (de regulă unul cu restricție de trafic și bani pe trafic suplimentar). Nici un pachet nelimitat nu are tethering standard, din câte știu eu. Dacă cumpărați opțiunea de tethering, merge hotspot. Dacă nu, nu. De ce e nevoie de două planuri de date? Din același motiv pentru care e nevoie de o altă licență ca să pui un video la tine la club decât la tine acasă. Sunt piețe diferite și au prețuri diferite. Dacă ar da tetehring-ul gratis și-ar distruge business-ul de internet mobil.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 24.12.10

La mine la iPhone 4 ne jailbreak-uit blocat in Orange, unde trebuia sa fie ‘‘personal hotspot’’ adica langa notifications cum deschizi settings apare ‘‘location services’‘.
Trebuie sa dau la General > Network si dabea acolo imi apare Set Up Personal Hotspot.
La voi cum e ? Apare location services in loc de hotspot ?

Cei care aveti iPhone 4 pe orange cum e cu personal hotspot??

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 09.02.11

...deci sa inteleg ca MMS_urile nu mai merg?...nashpa…pe versiunea de IOS4.1 si Vf carrier 8 functioneaza perfect MMS-urile si am si functia Tethering la locul ei in menu!...nici ca mai fac update la 4.3…doar pentru HOT SPOT…am stick de date la VODAFONE ...nu vreau sa stric ceea ce merge perfect!... smile

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.11.08

La Vodafone optiunea de tethering nu exista, dar au ceva ce se numeste Mobile Internet adica ai posibilitatea sa-ti transformi telefonul intr-un modem (din punctul meu de vedere e acelasi lucru); au promis ca lucreaza la asta si in scurt timp vor avea o solutie.

Eu sunt de acord ca cei care au internet pentru mobil sa nu poata “da mai departe” internetul pentru alte echipamente, dar cei care platesc pentru acesta optiune sa nu o poata folosi ... cu asta nu mai sunt de acord

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member

Eu nu inteleg de ce nu apare hotspot direct cum deschizi setarile !?

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Nasoala treaba pe Vodafone. Si eu sunt client vodafone si aseara dupa ce am facut updateul m-am trezit cu cerrier settings v10. Stiind de la v9 ca trebuie sa le sterg complet pentru a avea net pe 3G asa am facut si de data asta si bineinteles ca mi-a revenit internetul. Cat despre optiunea de personal hotspot nu a aparut deloc. Ori vodafone o blocheaza pentru anumite abonamente de net ori chestia cu carrier settings a facut optiunea nevizibila.

In orice caz, Vodafone sunt naspeti daca au facut asta. Daca eu am 500 de MB trafic lunar si decid ca sa-i termin in cateva ore navigand pe iPad cu net de la iPhone, care e problema lor?

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Hai sa fim seriosi. Cine-si ia internet mobil probabil il folosrste zilnic si consuma zeci de giga. Care e pericolul la unul ca mine cu 500mb in abonament si care are nevoie absolut ocazional de hotspot. (am avut 3G cu JB si MyWi si nu cred ca l-am folosit de 5 ori intr-un an).

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member

Cine mai are iPhone 4/ 3GS pe Orange ???!!! Sa spuna daca este la fel. Ca pana acum vad ca sunteti pe vodafone…

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.08.10

Se activeaza o optiune de 4 euro la abon Pantera pentru iPhone (optiunea My Smartphone Plus contine deja aceasta optiune) pentru tethering si se consuma din traficul inclus in abonament.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member

Aha, Thanks !

4 din 5
4