Am sunat de dimineata la *222 si am vorbit cu un domn; inainte de a incepe discutia si a-i explica ce se intampla l-am intrebat:
Eu: “Vom vorbi despre setari de iPhone, sunteti persoana potrivita sau trebuie sa vorbesc cu altcineva? ”
VDF CS: “Stiu totul despre iPhone si puteti vorbi cu mine fara nici o problema”
Am inceput discutia despre apn-uri, i-am comunicat ca o data cu up-date=ul de soft 4.3 mi-a fost facut automat si update de “carrier settings” iar APN-ul s-a transformat din internet.vodafone.ro in live.vodafone.com si mi-a disparut posibilitatea de tethering; totodata nici varianta de Hotspot (motivul principal pentru up-date) nu imi apare in setari
Recomandarea lui - sa ma duc cu telefonul la service apple pentru ca e o problema la telefon; am incercat sa-i explic cum sta treaba si ca problema nu este de la telefon, dar nu a inteles ... ce a pus capac a fost faptul ca la un moment dat mi-a spus:
VDF CS: “Domnule va rog sa intelegeti ca sunt foarte multi clienti Vodafone care folosesc functia de Hotspot fara nici o problema pe iPhone 4… ” (aici l-a intrerupt ca mi se ridicasera piticii la cap)
Eu: “Stiti dumneavoastra cu siguranta? De cand folosesc acest serviciu?”
VDF CS: “De mult timp, chiar de la lansarea iPhone 4”
Eu: “pe telefoane cu jailbreak poate ... adica cele crack-uite”
VDF CS: ” Nu este o functie a iPhone 4 si nu trebuie crack-uit telefonul pentru asta; o veti regasi in meniul telefonului”
Eu: “Intr-adevar ar trebui sa fie o functie a telefonului, dar asta doar de aseara de la ora 21:00 si sunt sigur ca habar’n-aveti despre setari iPhone si mi-am perdut 10 minute de pomana cu dumneavoastra, va doresc o zi buna”
VDF CS: “Un coleg de la suport tehnic va va contacta in cel mai scurt timp”
Asta a fost discutia cu *222 - VDF CS - asa ca nu are rost sa va mai pierdeti timpul cu discutii cu ei ca sunt praf.
Va voi mai tine la curent dupa ce voi fi contactat de support si cu ce solutuii voi gasi; daca aveti idei shoot;
ce am facut pana acum sa rezolv situatia a fost:
1. dat restore (nu a functionat) - in trecut cand am dat prima data acum vre-o luna yes la Carrier update settings asa a vrut sa mearga, atunci a trebuit sa sterg fisierul din folderul “iPhone Carrier Support” dar acum nu mai era nimic acolo.
2. luat .ipsw “curat” (nu downloadat din itunes) si dat restore cu el (nu a functionat)
Daca schimb manual apn-ul imi functioneaza interentul pe telefon dar functiile de tethering respectiv hotspot sunt ascunse
Mai caut