Am un iMac Core 2 duo (2009) pe care am pus acum și Vista cu Bootcamp.
Totul merge ok în afară de sunet, se pare că nu și-a pus driverele cum trebuie. La volume control apare că “no audio output device is installed”. În Device manager la Sound îmi arată două chestii, o dată Cirrus Logic CS4206A (AB78) cu triunghi galben de eroare pe el (la detalii zice că “Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37)” și sugerează să caut soluții online dar fără rezultat) și pe de altă parte arată și NVIDIA High Definition Audio, care pretinde că “is working properly”.
Dacă dau click dreapta pe volume control și aleg playback devices, în tabul Playback apare doar NVIDIA HDMI Output ca not plugged in și nu e nici o cale să îl conectez.
Toate astea se întâmplă în condițiile în care în Mac OS X am la sunet Intel High Definition Audio.
Nu îmi este necesar neapărat sunetul pentru activitățile care m-au determinat să pun și Windows (XHTML + CSS de testat și în Windows, mai ales în Internet Explorer) dar dacă tot l-am pus, mi-e poftă să mai joc jocuri de acum ‘jde ani
Am de exemplu Gabriel Knight 2 care abia așteaptă să fie jucat, dar fără sunet nu are farmec… și în Crossover nu vrea :-D