1 din 2
1
Iphone 4 Neverlocked ??
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.11.10

Am un iphone 4 versiunea 4.1 baseband 02.10.04. Cum stiu daca e neverlocked pentru ca vreau sa ii fac update si mi-e sa nu fac vrea prostie . Ms

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 29.11.06

Daca vrei sa ii faci jailbreak mai asteapta cu update-ul. Ca sa verifici daca este unlock, baga un sim de la un alt operator gsm.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Escule merge pe orice retea.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Pai atunci daca nu are jailbreak si merge pe orice retea fara sa ii fi facut tu vreun unlock, ar trebui sa fie neverlocked.
In orice caz daca nu ai de gand sa ii faci jailbreak, poti updata la 4.2. In caz contrar, nu ti-as recomanda update-ul pana ce nu va iesi o versiune de jail stabila.
Acum vezi si tu ce recomandari mai primesti de la alti useri de aici…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Ok ms. Mai astept pareri:)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

deci daca merge cu 2 cartele diferite si nu e jailbreakuit, e neverlocked. dilema mea e cum l-ai cumparat fara sa stii ce fel e.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.12.08

pe emag.ro sunt doua oferte de iphone4 (http://www.emag.ro/telefoane_gsm/apple) una la 3299 RON si una la 3619 RON care zic ei Neverlocked.
Care ar fi diferenta dintre cele doua oferte (in afara de pret, si ca la una scrie neverlocked), nu ar trebui ambele sa fie unlocked (sau neverlocked)?
Cea unlocked poate deveni locked daca se face update la carrier ?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: RO
Macuser din: 27.08.08
zolly - 14 Ianuarie 2011 08:45 PM

pe emag.ro sunt doua oferte de iphone4 (http://www.emag.ro/telefoane_gsm/apple) una la 3299 RON si una la 3619 RON care zic ei Neverlocked.
Care ar fi diferenta dintre cele doua oferte (in afara de pret, si ca la una scrie neverlocked), nu ar trebui ambele sa fie unlocked (sau neverlocked)?

Diferenta este ca unul e de 16Gb si unul de 32Gb.

Semnătură 

iPhone 4 32Gb (Neverlocked) | iPhone 4 16Gb (Orange)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

merge cu 3 cartel diferite far as vrea sa fac update in iTunes la ultimate versiune si nu as vrea sa raman cu el blocat.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Daca a fost luat de la emag, un telefon sau un mail la ei ar putea clarifica situatia.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Caută Cydia printre aplicații. Dacă ai, e jailbreak. Dacă nu, nu!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Nu am Cydia printre Aplicatii. Deci pot sa il updatez din itunes ?? :d

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.12.08
Toni - 14 Ianuarie 2011 11:38 PM

daca te uiti atent pe link, ambele sunt la 16 Gb. Teoretic ambele ar trebui sa fie unlocked (nu cred ca emag e asociat cu vreo retea anume), ar trebui sa fie o diferenta la modul de unlocked. Poate ca cineva a cumparat de la ei (stocul vad ca se epuizeaza de fiecare data foarte rapid)...

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: RO
Macuser din: 27.08.08
zolly - 15 Ianuarie 2011 05:26 PM
Toni - 14 Ianuarie 2011 11:38 PM

daca te uiti atent pe link, ambele sunt la 16 Gb. Teoretic ambele ar trebui sa fie unlocked (nu cred ca emag e asociat cu vreo retea anume), ar trebui sa fie o diferenta la modul de unlocked. Poate ca cineva a cumparat de la ei (stocul vad ca se epuizeaza de fiecare data foarte rapid)...

La mine nu sunt ambele de 16 Gb.

Semnătură 

iPhone 4 32Gb (Neverlocked) | iPhone 4 16Gb (Orange)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

daca te uiti putin mai atent o sa-l vezi si pe al doilea. la ala scump spune clar ca e neverlocked, la celalalt nu se stie, dar nici nu e pe stoc. imi plac descrierile, total pe langa.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
roby_wxv - 15 Ianuarie 2011 04:59 AM

Nu am Cydia printre Aplicatii. Deci pot sa il updatez din itunes ?? :d

Da.

Tu ai baseband 02.10.04 pentru care nu exitstă încă Unlock - dacă merge cu mai multe SIM-uri este 101% Neverlocked.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

1 din 2
1