Salutare natiune, am un prieten cu iPhone 4 16GB luat de la Cosmo. Amandoi suntem pe windows, nu avem mac. Omul vrea JB si deci vreau si eu un ipsw tot de 4.2.1 JB facut cu pwnage tool pt iPhone 4
Eventual un link ar fi perfect, eventual un Mac User care il are deja “cookuit” sa-l puna pe transfer.ro
Nu vreau sa ma apuc sa incerc toate aiurelile de custom-uri de pe net, ca am patit-o cu 3G-ul meu care facea numai probleme cu un ipsw tampit, se pare ca cele cu Pwnage Tools, in afara de faptul ca-ti pastreaza intact BaseBandul ( care la el e oricum ultimul ) - insa sunt si cele mai “curate” fara surprize.
Multumesc.
Edit By Admin: Cornholio are avertisment pentru cerere de soft piratat (Licența iOS interzice redistribuirea imaginilor de OS modificate). La următoarea abatere, ban.
[ Modificat: 15 Ianuarie 2011 10:34 PM de Administrator ]
auzisem eu ceva cum ca ar fi o varianta insa se pierde JB dupa primul restart si in cazul unor aplicatii instalate, o cam ia razna telefonul speram ca totusi sa fi iesit ceva pana acum.
Salut. Nou posesor de iphone4 de la vodafone. Am incercat JB cu Redsn0w si nu merge.
Precizez ca tel meu a venit direct cu iOS 4.2.1 si baseband 3.10.01.
Banui ca JB-ul merge doar pe basebandurile mai vechi.
Nu are nici o legatura cu Baseband-ul. Baseband-ul e altceva, e pentru unlock. Si nu conteaza de unde ati cumparat iPhone-ul.
Ce jailbreak ai incercat ? Tethered sau Untethred ? Cum adica nu merge - ai primit eroare? telefonul se blocheaza? redsnow face crash ?
Nu, nu am primit nici o eroare. Am incercat cu redsn0w-ul, dupa tutorialul de pe iclarified.com.
Totul a mers conform tutorialului. Aplicatia pentru calculator a terminat ok, telefonul a inceput sa lucreze, rulau tot felul de comenzi text, apoi a aparut sigla cu anasul muscat cu bara de evolutie a procesului sub, bara s-a umplut pana la capt, cum era si normal, DOAR ca apoi telefonul a restartat normal, singurel….
Nu a ramas blocat la sigla Apple urmand ca eu sa rulez iarasi Redsn0w-ul pentru a-l ajuta sa booteze. Bun, telefonul deschis normal, aplicatia Cydia prezenta, doar ca iconita nu avea imaginea, era doar culoarea de fond(crem spre maro, nu stiu sa descriu exact culoarea). Dau comanda sa deschis Cydia, ecranul pare sa stinga si nimic nu se intampla. Pare sa se stinga…adik schimba imaginea cu iconitele urmand sa incarce imaginea aplicatiei ce urmeaza sa se deschida…
mai asteptati..pentru ca trimiterea fisierelor Monte pe iPhone de pe Windows dureaza peste 10 minute ! Dev-tem nu va lansa versiunea de Windows prea curand.
mai asteptati..pentru ca trimiterea fisierelor Monte pe iPhone de pe Windows dureaza peste 10 minute ! Dev-tem nu va lansa versiunea de Windows prea curand.
Pai ce sa astept daca telefonul a restartat si s-a deschis normal? Si dupa ce se deschide, nici Cydia nu se deschide, si nici browserul Safari nu se deschide. Safari se comporta exact la fel. Ecranul se inchide apoi revine iar cum era…
Ok, nu merge in windows, dar in Mac merge? Sa incerc de pe un laptop Apple?