Stie cineva daca acest telefon se vede cu Mac OS X ? Nu ma refer la Bluetooth si la iSync… pentru ca sunt absolut sigur ca se pupa bine, ma refer la transferarea muzicii de pe Mac pe telefon prin intermediul cablului de date venit cu telefonul. Ma gandeam sa achizitionez acest telefon care in comparatie cu un iPod nano.. e mult mai smecher… se strica memoria.. ii pun alta… dar daca se strica la Nano.. nu prea mai poti sa iei altul
Da, am inteles. Tot ce pot sa-ti spun e ca Macul recunostea cardul de memorie din vechea camera video Sony, cand o legam prin USB. Ar trebui sa mearga si la telefon, dar mai sapa.
S-ar putea. Stiu de la Huk ca Sony Ericsson se pupa bine cu Mac-ul. Insa.. am incercat cu un NOkia.. cand il conectam cu cablul nu se intampla nimic. Il vedeam la USB hubs ca un NOkia, dar nu il vedeam ca disk drive.
Oricum telefonul asta e super tare. Are carcasa sanjabila ca la Nokia.. ceea ce constituie pentru mine multe bile albe, iar ca mp3 player functioneaza chiar si cand e telefonul oprit. De aici numele de Walkman;)
Baietii de la Sony au facut o treaba buna cu el. Plus ca de la Nokia iti iei la banii astia un telefon de fitze, dar ramai cu fitzele.. ca nu are decat 10mb memorie, si nu stie de card
As putea spune ca sunt fun SE cum sunt si Apple.
Nu se sincronizeaza cum vrei tu cu Mac-ul. Deci, din pacate ramine vrianta cu Card readerul!
Daca tot vrei sa iei un SE de ce nu vrei sa iei un P900 sau 910? avantaj P910 card de pina la 1GB
Toate merg f.bine cu Salling Clicker!!!
incearca si aici: http://www.1a.ro/anunturi/index.php
Daca gasesti si castile originale, si daca te pasioneaza poti obtine un sistem audio perfect adaptabil la casetofonul masinii si in acelasi timp si un handsfree care opreste automat muzica, intra convorbirea si lafinal continua sa cinte!!
Detalii PM
Scuze, din graba nu am observat ca este vorba de “W” si nu “P”
OK, cu W810 te conectezi prin BT, si cu functia Browse device vizualizezi hardurile si poti face ce vrei!Sunt convins ca si prin USB este la fel.
Cind vine ficamea o sa incerc si cu cablul, si o sa-ti comunic sigur
Oricum cu handsfree-ul ramane valabil si la “W”
Stie cineva daca acest telefon se vede cu Mac OS X ? Nu ma refer la Bluetooth si la iSync… pentru ca sunt absolut sigur ca se pupa bine, ma refer la transferarea muzicii de pe Mac pe telefon prin intermediul cablului de date venit cu telefonul. Ma gandeam sa achizitionez acest telefon care in comparatie cu un iPod nano.. e mult mai smecher… se strica memoria.. ii pun alta… dar daca se strica la Nano.. nu prea mai poti sa iei altul
Atunci cînd am conectat se k510i prin cablul din dotare, se vedea ok pe desktop și am transferat muzică pe el. Nu văd de ce tipul ăla nu ar merge. Tragi mp3 în folderul muzică și va merge.
@ Altero: Unul din motivele pentru care am renuntat la iPod nano, a fost memoria sa Flash care nu se poate schimba in caz de [insert hazard here] :D Si nu as vrea sa ma uit lung la el cand acea memorie se va strica (si sunt absolut sigur ca intr-o zi va crapa pur si simplu).
Man, asta e ca în povestea cu drobul de sare…Ai auzit multe cazuri de memorie Flash care a crăpat? Memoria aia e un circuit electronic ca oricare altul, nu crapă decât în cazuri extreme (supraîncălzire, şocuri extrem de puternice care ar putea s-o rupă) sau în caz că are un defect de fabricaţie. Ştii câte circuite de acest gen sunt într-un telefon? Dacă crapă unul din ele?