Sal 2 all!
De vreo 2 zile incerc sa-mi (re)instalez Acrobat-ul, oricare dintre ele, normal sau pro.Si al naibii imi tot spune ca acest program nu poate fi instalat pe calculatorul meu.
Am facut curat inainte de a-l instala; toate prefs-urile, toate invisibilele, l-am uninstalat si cu AppZaper si cu uninstall-ul lui.
Ieri i-am dat sa-si repare si permissions.
Nada.
Indeplinesc System Requirements ( am un PB G4) , zau daca-l inteleg.
Imi da cu tifla, incep s-o iau personal:)
A mai patit cineva asa ceva?
Cum ati rezolva-o?
Banuiala mea e ca ai avut instalata o versiune “de evaluare”. Cauta sa faci rost de alta, cu tot cu ce-i mai trebuie ei pe acolo, si pune-ti si Little Snitch, ca e bun la casa omului.
Vorbesti aici de Adobe Acrobat sau de Adobe Acrobat Reader?
Cred ca cel in confuzie esti tu! Mesajul tau presupune ca omul nu poate face diferenta, ceea ce nu e cazul. Omul vrea Acrobat normal sau Pro. Stie exact ce sunt alea. Eu unul m-as fi inflamat daca mi-ai fi raspuns asa. Probabil m-as fi simtit insultat de intrebare peste lipsa ta de atentie.
Scuze de offtopic, dar toate mesajele de la cel al lui draciax sunt asa. Am tot urmarit mesajele si ma intreb: avem un nou troll?
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
hai sa ma aliez si eu cu huk….
omul a pus o captura de ecran (cea cu eroarea) unde se vede despre ce vorbeste…
mai mult, zice si de preferinte, invizibile si appzaper deci departe de o asemenea confuzie
1. diferenta e la nume: Adobe ACROBAT vs. Adobe READER
2. diferenta intre acrobat (normal sau pro) si reader e ca reader are “swosh"ul ala cu rosu si nu cu mov…
3. si cea mai vizibila…: pe captura se vede CLAR ca e Acrobat…