1 din 2
1
Iphone 4 de la Vodafone folosit?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.11.10

Sora mea si-a luat pe 27.10.2010 un Iphon 4 de la Vdf si ieri am observat in Settings/General/Usage la curent period ca avea 19 hours, iar la lifetime 13 days and 19 hours. Este posibil sa fi fost folosit inainte, pentru ca astia am inteles ca mai dau si telefoane DEMO. Daca este asa as dori sa merg sa il schimb ca nu mi se pare normal. A mai patit cineva asa ceva ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

telefonul a venit sigilat? cu folie pe el? daca da, no worries. daca nu, e folosit!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Cutia aia de carton in care era cutia cu iphone era sigilata. Cutia iphonului nu era sigilata si foliile erau pe telefon.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

cutia de carton nu prea exista, aia e de la ei. daca cutia iphone-ului nu e sigilata, telefonul e folosit. nici un iphone nu vine intr-o alta cutie de carton in afara de cea de la apple! foliile pe telefon nu sunt tocmai un indiciu bun, ca telefonul se poate folosi si cu folie pe el!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.06.09
roby_wxv - 19 Ianuarie 2011 01:26 PM

Cutia aia de carton in care era cutia cu iphone era sigilata. Cutia iphonului nu era sigilata si foliile erau pe telefon.

Go check si ia-te de ei >:)

Semnătură 

the iPhone 5
Helpful iPad
Happy with a MacBook Pro
Lightweight with a Macbook Air
Wireless with a Time Capsule

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Era in cutie Apple si ea era bagata in cutie de carton.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05

Asta e cutia care trebuie sa fie sigilata: http://www.flickr.com/photos/williamhook/4742888294/

Restul probabil sunt cutii de transport si nu conteaza.

Pe de alta parte daca a fost cumparat in Octombrie, deci acum vre-o 2 luni jumatate, nu vad cum poti sa-l schimbi.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Pardon in Decembrie rog moderatorul sa modifice . Si da, aia e cutia care nu era sigilata si apropop am bagat imeiul aici https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do?newid=y si imi zice ca :                    Telephone Technical Support: Expired
You are eligible to purchase telephone technical support from an Apple Advisor. 

Insemna ca a fost activat inainte de data de 27.12.2010 Pt ca au expirat cele 90 de zile de suport tehnic. Si garantia expira pe 30 sept 2011

Eu mi-am luat telefonul pe 14 ianuarie 2011 si imi expira garantia pe 13 ianuarie 2012

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Deci a fost activat pe 30 sept 2010? Aiurea, insa sunt curios daca cei de la Vodafone ti-l vor schimba.

Pana la urma garantia conteaza aia de la Vodafone care este 2 ani (parca) de la data cumpararii, nu garantia Apple.

Este trist insa ca ti-au vandut ceva folosit. Cel mai probabil insa a fost folosit de unul din angajati, adica nu cred ca a fost ceva demo ca ala se uzeaza enorm cat sta in show-room si ai fi observat.

Ca si nota, am observat insa ca de regula la noi vanzatorii nu au nici o problema sa-ti vanda ceva expus la pret de nou asa ca nici aia nu m-ar uimi chiar foarte mult.

Eu as zice sa faci o reclamatie la Vodafone.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Asta o sa si fac. Si le fac reclamatie si la OPC. Banuiesc ca stiti ca Iphoanele se dau doar la persoanele juridice si ce au zis lasa ca daca e pt firma nu ii intereseaza sau nu baga in seama ca sunt fraierit. E uite ca ma intereseaza si ar fi bine sa verificati si voi care ati mai luat de la bisnitarii astia telefoane

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Si Fierarul eu mi-am luat telefonu pe 14 ian 2011 si am garantie pana pe 13 ian 2012. De ce sa nu ma iau dupa garantia apple ?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Asta o sa si fac. Si le fac reclamatie si la OPC. Banuiesc ca stiti ca Iphoanele se dau doar la persoanele juridice si ce au zis lasa ca daca e pt firma nu ii intereseaza sau nu baga in seama ca sunt fraierit.

Nu stiam ca se dau doar la persoane juridice insa acolo chiar ca e mai greu de verificat ca posibil ca persoana care face achizitia sa nu fie aceeasi care foloseste device-ul, deci nu o sa se uite niciodata la ce spui tu. (Pe de alta parte oricum cred ca majoritatea iPhone-lor sunt luate pe firma…)

Si Fierarul eu mi-am luat telefonu pe 14 ian 2011 si am garantie pana pe 13 ian 2012. De ce sa nu ma iau dupa garantia apple ?

Spuneam ca cei de la service-ul Vodafone nu o sa intre pe site-ul Apple cand il bagi in service ci pe hartiuta de la ei. Plus ca ai 2 ani in Romania.

Garantia de la Apple[1] cred ca e internationala, dar doar de 1 an. Deci daca se strica iPhone-ul cand esti in delegatie ar trebui sa ti-l repare gratis cei de acolo, si atunci aia o sa se uite doar la ce spune Apple, nu la Vodafone.

1. http://images.apple.com/legal/warranty/docs/iPhone_4_warranty.pdf

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

omule gandestete cum sa fi fost folosit???
daca era sigilat???
si la 3g ul meu tot ceva de genu arata si mam dus la orange si mi-au zis ca naveau cum sa il sigileze la loc daca lar fi folosit,si un prieten de familie e manager la orange pe oradea si a zis ca naveau cum sa il foloseasca

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Garantia apple se activeaza in momentul in care este connectat prima oara Itunes+internet cel putin asa cred eu ca asa a fost la mine.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Posibil ca Vodafone sa fi activat manual, la bulk toate iPhone-urile ca sa nu se mire lumea de ce le cere iTunes. Dar aia nu ar fi corect ca pierde lumea din garantia Apple internationala. In mod normal, putea sa activeze pe loc la vanzare si atunci s-ar fi vazut alta data pe site-ul de warranty Apple. Dubioasa nu e doar activare ci si ca a avut nu-stiu-cate zeci de ore deja vorbite la telefon.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Am zis ca cutia originala nu era SIGILATA ci cutia de carton in care era cutia originala si mai explica 13 day’s 19 hours lifetime si 19 hour’s la Curent Period… te rog

1 din 2
1