2 din 2
2
Iphone 4 de la Vodafone folosit?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07
duzzfantasi - 19 Ianuarie 2011 02:38 PM

omule gandestete cum sa fi fost folosit???
daca era sigilat???
si la 3g ul meu tot ceva de genu arata si mam dus la orange si mi-au zis ca naveau cum sa il sigileze la loc daca lar fi folosit,si un prieten de familie e manager la orange pe oradea si a zis ca naveau cum sa il foloseasca

ba, tu n-auzi ca nu era sigilat??? numa cutia aia maro de carton (pentru transport) care n-are nimic de-a face cu apple era sigilata. insa aia nu zice nimic. din alea iti sigilez si eu cate vrei, scotch sa-mi dai! cutia telefonului (aia lucioasa si sexy) NU era sigilata. greu mai e…

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.11.10

Al meu a fost ZERO ZERO la tot si daca dai reset lifetime ramane la fel. Si da 13 days ori 24ore = exact 312 ore vorbite

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.06.09

Puteti cauta(n-am la indemana) exista ceva categorie speciala de iPhoneuri pt inlocuirea celor care au avut probleme - inlocuire totala. Policy-ul e mai special, si nu este sa iti dea neaparat un iPhone nou sigilat.
Din categoria asta pot face parte si refurbished units. Daca cauti pe gizmodo sau macrumors gasesti povestea(daca-mi aduc bine aminte povestea un englez despre asta - a avut probleme si i l-au inlocuit cu un alt terminalo care a venit intr-o cutie de carton bla bla).
Daca nu gasiti, revin pe seara cu link.
Ma indoiesc ca romanii nostri vor sti sa expuna problema, dar de asta am si zis, ia-te de ei, vezi ce zic.

Semnătură 

the iPhone 5
Helpful iPad
Happy with a MacBook Pro
Lightweight with a Macbook Air
Wireless with a Time Capsule

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

Ma duc maine la ei apropo si tot in settings/general/usage last reset scrie : data 22.12.2010   ora 23.54 . Este CLARA TREABA . Verificati toti sa nu patiti la fel. Mor de nervi dupa ce ca faci la ei abonament de 40j de euro iti mai dau si telfon folosit .

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.03.08

salut,
sora ta avea si inainte iphone?
era deja sincronizat cu itunes?
e posibil ca daca sincronizezi acest iphone cu itunes sa iti ia setarile de la iphone-ul precedent:0
asta ar putea fi singura explicatie in afara de varianta cu iphone folosit…..
eu mi-am sincronizat noul iphone cu setraile vechiului si mi-a luat inclusiv informatiile legate de lifetime…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member

Da tot iphone si era scronizat cu itunes dar si eu am avut tot iphone inainte si nu sa intamplat si la mine.Lifetime nu se schimba cu restore sau update sau ce vrei u.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
fierarul - 19 Ianuarie 2011 02:45 PM

Posibil ca Vodafone sa fi activat manual, la bulk toate iPhone-urile ca sa nu se mire lumea de ce le cere iTunes. Dar aia nu ar fi corect ca pierde lumea din garantia Apple internationala. In mod normal, putea sa activeze pe loc la vanzare si atunci s-ar fi vazut alta data pe site-ul de warranty Apple. Dubioasa nu e doar activare ci si ca a avut nu-stiu-cate zeci de ore deja vorbite la telefon.

Am luat până acum 4 iPhone4 de la Vodafone și toate au venit în cutia Apple sigilată, cu stickerul “Terminal blocat în rețeaua Vodafone RO” lipit peste țiplă.
Pe toate le-am activat eu cu mânuța mea în iTunes, înainte să pun pe ele conturile de Exchange pentru colegi.
La fel de sigilate au venit și 3GS-urile din vară, acelea deblocate, activarea am făcut-o eu.
Așa e normal să vină.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07
pămătufu’ - 19 Ianuarie 2011 02:48 PM
duzzfantasi - 19 Ianuarie 2011 02:38 PM

omule gandestete cum sa fi fost folosit???
daca era sigilat???
si la 3g ul meu tot ceva de genu arata si mam dus la orange si mi-au zis ca naveau cum sa il sigileze la loc daca lar fi folosit,si un prieten de familie e manager la orange pe oradea si a zis ca naveau cum sa il foloseasca

ba, tu n-auzi ca nu era sigilat??? numa cutia aia maro de carton (pentru transport) care n-are nimic de-a face cu apple era sigilata. insa aia nu zice nimic. din alea iti sigilez si eu cate vrei, scotch sa-mi dai! cutia telefonului (aia lucioasa si sexy) NU era sigilata. greu mai e…

ahahahahhahahahhahahahahahahhahahhahahahaahahhahaahahaha

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07

In alta ordine de idei…...sa mor daca mai stiu ce sa fac. Am tanjit atata amar de vreme dupa iPhone+Vodafone (pt ca nu vreau sa ma mut la Orange sau Cosmo), si pe zi ce trece tot aud povesti care sa ma faca sa ma mut din tzara. M-am saturat de UNLOCK, atata bataie de cap si am fost fericit cana a aparut si la astia….si sunt sigur ca o sa sun la STELUTZA DOI DOI DOI si o sa dau de una care habar nu are…..defapt deja am facut asta. Odata sa iau setarile si mi le trimitea prin SMS!!!!!! ca la NOKIA, si alte doua dati (fara un raspuns de la ei) pt rezervarea iPhone 4. Imi vine sa ma duc peste ei in magazin…...si sa ii iau pe toti la palme (sau alte cuvinte cu p)......daca faci o treaba FA-O CALUMEA IN PLM…...nu doar ca sa ai iPhone 4 si TU (Vodafone) in ROMANIA!!! Servicii de [cenzurat] platite scump….si se mai mira de ce ma enervez cand ma suna sa imi platesc abonamentu…..IL PLATESC CAND VREAU….cu penalizari sau fara e de ajuns un SMS….dar sunt lacomi si vor banii…..sai *** in parti pe LAT!

DISCLAIMER: nu vreau sa fiu obscen. decat sa considerati cuvintele injurii, mai bine le vedeti ca pe un sarcasm sau umor negru…....sau in fond si la urma urmei, adevarul. Asa ca poate nu stergeti postul :D….sa ne mai radem si noi….si apropos de ras, ms pămătufu’

Bafta!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nu vă luați de steluțele de la doi-doi-doi că nici măcar angajate Vodafone nu mai sunt.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.04.09

Români+România=Love+ȚEAPĂ de foarte multe ori.Dar și spre surpriza mea:
Firma noastră are un account partner sau cum se numește angajatul Vodafone care ne are în grijă. A venit omul la noi, am negociat abonamentul de grup,etc. I-am zis că de punctele de loialitate vrem 2 ifoane 4 de 32GB, omul a zis vă sun cum pot să le livrez și mă gândeam că prin septembrie octombrie…
5 zile mai târziu m-a sunat, mi-a zis că le trimite prin curier, a doua zi erau la noi, cutii sigilate, microsim. Frumos.
În schimb curierul care aduce factura Vodafone tot pe coșul de gunoi o lasă deși cutia de scrisori e la 3m distanță

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

2 din 2
2