Vorbim de ceva vreme de zvonurile legate de iPad 2 dar sa nu uitam ca peste 5 luni vedem un iPhone nou.
De cand a aparut iOS 4.3 Beta developerii posteaza pe internet screenshot-urile unor noi drivere pentru procesoare Dual-Core si un GPU mult mai bun. Apple a5, cica…
Alte zvonuri :
- Design nou - fara Home Button - (nu prea cred asta)
Anul trecut Apple a prezentat iOS 4 in aprilie,asa ca e posibil sa fie o conferinta in curand. Mai sunt cateva zile pana in aprile si zvonurile apar.
Cica ca :
- unele aplicatii vor avea un nou UI (Contacts & iPod)
- Maps va avea Turn-by-Turn
- Va avea ceva functii cloud based (?!)
- Un nou sistem de notificar
Parerea mea e ca Apple va scoate un 4gs sau ceva de genu si deabea la anu va iesi iphon 5 si ios 5
Si am mai auzit niste zvonuri ca s-ar putea sa mai apara inca un ipad anul asta care sa fie adevaratul bumm si ca ipad 2 e doar un 3gs la 3g
Eu zic ca ai o parere gresita pentru ca anual iese o noua versiune de iOS. Vom trai si vom vedea, desi sper sa te inseli, vreau sa se respecte “traditia”.
Si nu vorbesc de iDevice-uri, ci de iOS 5.
Sper sa il prezinte mai repede si in aprilie sa vedem ce se intampla cu conturile mobileme.
Mie imi expira pe 17 iunie mobileMe-ul si nu prea as vrea sa il mai platesc
Vorbim de ceva vreme de zvonurile legate de iPad 2 dar sa nu uitam ca peste 5 luni vedem un iPhone nou.
De cand a aparut iOS 4.3 Beta developerii posteaza pe internet screenshot-urile unor noi drivere pentru procesoare Dual-Core si un GPU mult mai bun. Apple a5, cica…
Alte zvonuri :
- Design nou - fara Home Button - (nu prea cred asta)
Topic-ul asta si “iPhone 5 -zvonuri”, ambele deschise de mine, au fost unite si dupaia “rupte”. Reply-ul la care am dat Quote e de la iPhone 5 - zvonuri !!!
Sper sa il prezinte mai repede si in aprilie sa vedem ce se intampla cu conturile mobileme.
Mie imi expira pe 17 iunie mobileMe-ul si nu prea as vrea sa il mai platesc
da ceva cu mobile me se va intampla sigur dar nu cred ca il vor face gratis daca la asta te astepti
Nu se va lansa in vara iPhone 5. Se pare ca WWDC 2011 se va axa pe partea software. Daca in anii trecuti prin aprilie aratau un preview al iOS-ului din viitorul iPhone, anul acesta se pare ca trebuie sa asteptam pana pe 6 iunie 2011.