1 din 3
1
Ma gandesc sa renunt la iphone 4 !!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.11.10

Am fost azi in mall Baneasa si intr-o ora am vazut iphone 4 la toate pitipoancele si la toti insii(cred ca habar nu au ce este aplicatie). Frate cand aveam 2g-ul la inceput nu era asa. Habar nu avea lumea ce este ala, in fine acum au auzit toti si este la moda, imi pare rau ca mi-am luat iphone 4. :( Voi ce parere aveti ?

[ Modificat: 21 Ianuarie 2011 02:27 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09
roby_wxv - 20 Ianuarie 2011 11:44 PM

Am fost azi in mall Baneasa si intr-o ora am vazut iphone 4 la toate pitipoancele si la toti insii(cred ca habar nu au ce este aplicatie). Frate cand aveam 2g-ul la inceput nu era asa. Habar nu avea lumea ce este ala, in fine acum au auzit toti si este la moda, imi pare rau ca mi-am luat iphone 4. :( Voi ce parere aveti ?

tu a luat telefonul pentru tine sau pentru altii? din cate vad eu - pentru altii. problema ta nu este telefonul ci “prostiile din capul tau”.
“cica am fost in mall Baneasa”—acuma toti macuserii din provincie cand citesc acest post au decat un gand: ce prosti sunt miticii !

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

E normal că are toată lumea, s-a răspândit. În Germania toţi pe care-i cunosc au iPhone 4, în metrou toţi tinerii au iPhone 4, unde te uiţi vezi iPhone 4.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.12.10
Artistul - 21 Ianuarie 2011 12:40 AM

E normal că are toată lumea, s-a răspândit. În Germania toţi pe care-i cunosc au iPhone 4, în metrou toţi tinerii au iPhone 4, unde te uiţi vezi iPhone 4.

asta imi aduce aminte de un episod din futurama. cat de curand jobs o sa apese pe un buton si o sa ne transformam toti care au iphone 4 in zombies si o sa ne scoatem ficatul cu mainile goale sa il dam lui :D

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 04.01.10

Ce gandire… in fine nu suntem aici sa ii spunem lui roby care este problema lui cu gandirea ci doar sa ii aducem niste sugestii sau sfaturi.
Sfatul meu este ca atata timp cat tu esti multumit de ceea ce detii, in cazul tau un iphone 4, este tot ce conteaza.
Primul meu telefon a fost un 3G deoarece am vrut sa astept ceva mai bun..si d-asta nu mi-am luat un 2G.
Imi amintesc si acum cat de fericit eram, se auzea super tare in casti, lumea intorcea capu’ si toti ma intrebau de el…insa cu timpul devenise stresant deoarece nu mi-l luasem ca sa ma laud, ci doar ca sa ma tina ocupat cand sunt la metrou, cand am timp liber..si da ca il consider un accesoriu inainte de toate.
Tu de ce l-ai cumparat, ca sa stie lumea ca ai avut bani pentru el, sau pentru ca iti place si l-ai vrut ?

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Acum daca tot ai deschis topicul asta, sa nu te superi ca lumea arunca cu oua in tine.
Pai ce te doare pe tine cel mai tare e ca are toata lumea de la Mall iPhone 4???
Hai sa fim seriosi…..nu mai putem sa tinem lanturile de aur la vedere ca acum oricine isi permite….
Pai asta e tot farmecul iPhone-ului prietene sa poti sa imparti cu cat mai multa lume ceea ce stie sa faca…
gratis….facetime, skype video, unlimited text, heywire, yahoo messenger, google voice, texas hold’em si multe multe altele…
Daca iphone-ul era serie limitata nu mai aveai acum iPhone 4 cu multitasking si toate cele ci aveai tot 2G fara aplicatii dar erai mandru foc ca aveai doar tu dar nu facea nimic deosebit fata de un telefon obisnuit…
Bafta…

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.11.10

smile) Ma faceti sa rad. Tocmai asta spuneam dar vad ca nu intelegeti am fost acolo si nici nu am scos telefonu din buzunar. Era vorba ca iti cumperi un iphone 2 3g 3gs 4 5 6 in conditia in care iti pui si u o aplicatie nu sa il ti doar pe post doar de “e aifon domne’”.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Ba înțelegem foarte bine. Ce nu înțelegem e cu ce schimbă comportamentul de consum al altora felul în care îți folosești tu telefonul. Adică, cu alte cuvinte, pari să ai motivații foarte similare pițipoancelor din mall, anume să faci o impresie asupra altora. Telefonul e pentru tine un articol care te pune într-o categorie, și acum categoria asta arată altfel, și nu-l mai scoți din buzunar pentru că nu vrei să fii atașat ei. Asta înseamnă că te identifici prin obiecte. Și atitudinea asta e mereu pierzătoare; trăiești pentru alții. Atât. Bucură-te de ce-ți place, indiferent de ce cred sau nu cred, fac sau nu fac alții.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dacă vrei să fi cel mai tare din Mall, îți iei un Thuraya - telefoane de șeic arab smile
Sau dacă chiar vrei să dai lumea pe spate, un Inmarsat IsatPhone Pro.
GSM & 3G sunt pentru fraieri.

Și dacă tot umblii prin Mall, învață-i și pe oamenii ăia cu iPhone4 cum să-și facă cont pe App Store și să-și cumprere un Angry Birds. Spread the love.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu cand am vazut statisticile cu vanzarile de iphone in ultimul trimestru n-am putut decat sa ma bucur.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10

Roby, îți mulțumesc că mi-ai deschis ochii. Nu știam de ce nu merge bine lumea asta, acum am priceput: pițipoancele cu iPhone 4 sunt de vină.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.11.10

Sunt de parere ca si “insii” aia cand te-au vazut au zis tot la fel: “Ia uite ba ce cocalar e ala, are si el iPhone!”. Apropo, tu ce intelegi prin “pitipoance”? Cumva fete frumoase imbracate sexy la care tu te uiti cu gura cascata stiind ca n-o sa poti sa le ai in veci?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.11.10
roby_wxv - 21 Ianuarie 2011 07:51 AM

smile) Ma faceti sa rad. Tocmai asta spuneam dar vad ca nu intelegeti am fost acolo si nici nu am scos telefonu din buzunar. Era vorba ca iti cumperi un iphone 2 3g 3gs 4 5 6 in conditia in care iti pui si u o aplicatie nu sa il ti doar pe post doar de “e aifon domne’”.

Si de unde stii tu ca “pitipoancele” alea nu aveau aplicatii pe telefon. Vad ca te lauzi ca n-ai scos telefonul din buzunar! Adica nene, cine scoate telefonul din buzunar in mall e “cocalar”! Telefonul trebuie folosit doar cand nu te vede nimeni! iPhone-ul exact pentru asta este facut: Sa fie folosit cand iesi din casa, iar mall-ul, cafeneau este locul ideal de a folosi iPhone-ul! Ai o gandire… mai bine vinde iPhone-ul sa nu cumva sa te confunde lumea cu vreun cocalar care navigheaza pe net intr-o cafenea din mall!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

@ roby_wxv
M-ai pus pe ganduri. O sa-mi vand 3GS-ul, 3G-ul, si o sa-l rog pe

sorin_27” (pe iMac)

sa-mi faca rost si mie de un iphoane cum are el. Uita-te la semnatura.
Si atunci sa ma vezi pe mine pe mall…  smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Neverland-RO
Macuser din: 04.01.09

robi daca nu iti mai place iPhonul uite aici ceva cool Hagenuk
pe vremuri am avut doua astfel de telefoane si toti se uitau ciudat la telefonul meu .

Semnătură 

Deschide fereastra și culege mărul !

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05

Device-urile Apple tot timpul au fost *si* un soi de status symbol asa ca nu vad de ce nu si l-ar cumpara mai mult oameni acum cand Apple este in apogeu.

Evident ca daca mai multi si-ar permite Lexus sau BMW si-ar cumpara iar atunci posesorii vechi/loiali BMW s-ar plange ca nu se mai simt asa exclusivisti.

Priveste asta ca un lucru bun: la inceput trebuia sa suni la Orange chiar si ca sa-ti configurezi SMS-ul. Acum iPhone e suportat oficial peste tot. De asemenea, poti sa suni cu FaceTime tot mai multa lume (care e gratis peste WiFi, deci ideal cand esti pe roaming).

Desigur, daca vrei sa vinzi iPhone-ul tau cu un discount, se vor gasi o gramada sa te scape de grija.

Oricum, mesajul asta nu este chiar magulitor pentru tine si sincer nu stiu daca nu cumva tu insuti faci parte din categoria celor care te deranjeaza ca au devenit prea multi. Nu o lua ca o insulta, e perfect normal ca obiectele tale sa reprezinte statutul tau cumva, dar de obicei asta se face subconstient si nu expres pentru a impresiona pe ceilalti—cand devine oarecum snobism.

In alta ordine de idei, sunt o gramada de oameni care cumpara Apple (calculatoare initial, mai nou device-ul iOS) pentru ca-s cele mai bune scule pentru cineva care vrea sa fie productiv si sa nu se lupte cu configurare, virusi si alte stupiditati. Asta este de subliniat la Apple iar daca prea multa lume cumpara, nu-i deloc rau—macar nu mai trebuie sa facem suport gratis prin vecini la PC-uri stricate: facem la iPhone si MacBook-uri.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

1 din 3
1