Caramida de Motorola ca in imaginea a II-a am avut si eu in ‘96.
Eram mandru ca avea procesor Motorala asijderea LCII-ul meu, numai ca alt tip.
A fost un telefon bun, care prin ‘98 cand a aparul celebrul 5110 - Nokia l-am schimbat.
Ehhh… Ce amintiri mi-ai trezit cu telefoanele vechi.
La fel e si in Oradea, mergi in mall si vezi ca toti au iPhone 4. Dar eu niciodata nu o sa renunt la iPhone niciodata. Bravo lor daca au bani de el si l-au luat pentru fite si agatat, eu l-am luat sa il folosesc.
Am fost azi in mall Baneasa si intr-o ora am vazut iphone 4 la toate pitipoancele si la toti insii(cred ca habar nu au ce este aplicatie). Frate cand aveam 2g-ul la inceput nu era asa. Habar nu avea lumea ce este ala, in fine acum au auzit toti si este la moda, imi pare rau ca mi-am luat iphone 4. :( Voi ce parere aveti ?
tu a luat telefonul pentru tine sau pentru altii? din cate vad eu - pentru altii. problema ta nu este telefonul ci “prostiile din capul tau”.
“cica am fost in mall Baneasa”—acuma toti macuserii din provincie cand citesc acest post au decat un gand: ce prosti sunt miticii !
Bine ma intr-un centru comercial. Ma scuzi ca am zis mall.
Acum daca tot ai deschis topicul asta, sa nu te superi ca lumea arunca cu oua in tine.
Pai ce te doare pe tine cel mai tare e ca are toata lumea de la Mall iPhone 4???
Hai sa fim seriosi…..nu mai putem sa tinem lanturile de aur la vedere ca acum oricine isi permite….
Pai asta e tot farmecul iPhone-ului prietene sa poti sa imparti cu cat mai multa lume ceea ce stie sa faca…
gratis….facetime, skype video, unlimited text, heywire, yahoo messenger, google voice, texas hold’em si multe multe altele…
Daca iphone-ul era serie limitata nu mai aveai acum iPhone 4 cu multitasking si toate cele ci aveai tot 2G fara aplicatii dar erai mandru foc ca aveai doar tu dar nu facea nimic deosebit fata de un telefon obisnuit…
Bafta…
Giorgio daca ai iphone nu insemna ca ai banii si aia care zici u cu lanturi la gat si-au luat “aifon” nu iphone
Am fost azi in mall Baneasa si intr-o ora am vazut iphone 4 la toate pitipoancele si la toti insii(cred ca habar nu au ce este aplicatie). Frate cand aveam 2g-ul la inceput nu era asa. Habar nu avea lumea ce este ala, in fine acum au auzit toti si este la moda, imi pare rau ca mi-am luat iphone 4. :( Voi ce parere aveti ?
Sunt de parere ca si “insii” aia cand te-au vazut au zis tot la fel: “Ia uite ba ce cocalar e ala, are si el iPhone!”. Apropo, tu ce intelegi prin “pitipoance”? Cumva fete frumoase imbracate sexy la care tu te uiti cu gura cascata stiind ca n-o sa poti sa le ai in veci?
Cred ca nu sti ce insemna pitipoanca cu LV-u fake care merge cu metroul.
Hai sa ne linistim putin
Ba poate ar fi bine si sa inchidem thread-ul.
Am inteles de ce autorul thread-ului se gandeste sa renunte la iPhone, unii si-au exprimat parerea legata de acest lucru.. ar mai fi ceva nou de spus (si fara sa ne jignim) ?
De când e La moda cu ifonu,printre cocalari ,am făcut bani frumosi făcând un banal Jb
Am in clasa 18 fete dintre care 5 au ifon 4 si restu 3G sau 3GS
Deci da ifonu e La moda
Ps:e altceva sa ai un iphon si e altceva sa sti sa folosesti un ifon
De când e La moda cu ifonu,printre cocalari ,am făcut bani frumosi făcând un banal Jb
Am in clasa 18 fete dintre care 5 au ifon 4 si restu 3G sau 3GS
Deci da ifonu e La moda
Ps:e altceva sa ai un iphon si e altceva sa sti sa folosesti un ifon