ClicktoFlash integrat
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

După cum ştiţi, ClicktoFlash a abandonat ideea unui plugin separat şi şi-a plantat produsul ca un plugin integrat, care poate fi downloadat şi instalat direct din Safari. Tote bune şi frumoase, dar a dispărut posibilitatea de a marca prin click-dreapta site-urile unde ClicktoFlash nu trebuie să blocheze conţinutul. Am încercat de toate, click-dreapta, click orbeşte, dublu click, click afară, click pe bar - nimic. Ştie careva cum să fac să accesez vechea opţiune a softului?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

option+click

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

scrie in settings smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Daca vorbim de extensia de Safari uite acillea

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

(cred ca te interesa aia cu Add to whitelist )

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Domnilor, bine zicea cineva că nimeni nu le ştie pe toate şi că mulţi nu văd de nas. Şi: cap ai, minte ce-ţi mai trebuie?
Era sub nasul meu meniul, dar nu l-am derulat niciodată!
Mulţumesc de lămurire!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hehehe, cu placere…
stai linistit ca si la mine a fost la fel cheese
pt ca tot imi crapa safari dezactivasem acu’ ceva vreme multe chestii (printre care si astea)... si eram foarte intrigat ca dupa citeva updateuri nu mai mergea smecheria… Mi-am zis ca nenea Marc Hoyois le-o fi scos din cine stie ce ratiuni obscure…

Semnătură