Romtelecom wireless pe iPad
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 17.01.10

Salut!

Tocmai mi-am cumparat un ipad 16G fara 3g, insa nu ma pot conecta la reteaua wireless romtelecom de acasa. De fapt ma conectez (observ pe ipad ca imi apare ca si conectat la retea), insa cand incerc sa accesez orice pagina cu safari primesc un mesaj gen “server stopped responding”, asta dupa ce se chinuie cateva secunde sa se conecteze.
Mentionez ca:
- ipad merge ok pe alta retea wireless care imi apare in lista;
- reteaua wireless romtelecom merge ok pe macbook si dell;
- am introdus corect parola pentru reteaua wireless romtelecom;
- abonamentul e Clicknet Play, prin VDSL (din cate tin minte).
- de la romtelecom folosesc un router ZyXEL.
Din cele de mai sus deduc ca problema e ca nu se intelege iPad-ul meu cu reteaua wireless de la Romtelecom.

Daca aveti idee cum pot rezolva problema, va rog..
De asemenea, daca aveti nevoie de alte informatii, vi le voi furniza cu placere.

Multumesc,
Cosmin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Din cele patite de mine cu retele mixte, te sfatuiesc sa verifici DNS-urile si in general setarile de pe ipad. La mine pe iphone dupa ce ma conectam la multe retele uite sa isi mai ia DNS-urile sau setarile in general.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10

Este un caz tipic și, mai totdeauna, a fost cam același lucru: ai scris acolo mai mult decât trebuie. Trebuie să treci doar numele și parola de acces, atât. Mulți, din exces de zel, scriu mai mult decât trebuie și confuzează setările.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.01.11

Salut cosminbolohan…auzi am si eu o intrebare…..am configurat wireless-ul de la modem si nu am pus nicio parola,dar el imi cere o parola cand incerc sa ma conectez la el….care e parola default sau trebuie specificata undeva?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si daca dai OK fara sa introduci nimic la parola, nu vrea?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.01.11

tot nu merge