Sa imi fac griji…..????
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Am un powerbook care cand fac scrool pe o pagina de web in firefox incepe hardul si caraie putin….ii normal zic eu ca doar lucra
nu face galagie tare dar il aud cum lucra,  daca fac scrool altundeva si nu pe net atunci nu mai face galagie,....de ex…in muzica cand fac scrool nu face galagie de loc…...deci sa imi fac griji sau nu????

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
CristiMAC - 12 Octombrie 2006 04:27 AM

Am un powerbook care cand fac scrool pe o pagina de web in firefox incepe hardul si caraie putin….ii normal zic eu ca doar lucra
nu face galagie tare dar il aud cum lucra,  daca fac scrool altundeva si nu pe net atunci nu mai face galagie,....de ex…in muzica cand fac scrool nu face galagie de loc…...deci sa imi fac griji sau nu????

Numai cînd ești în Firefox? Dacă ai dubii, încearcă SmartReporter, un utilitar care - cică - te avertizează dacă discul dă semne de oboseală înainte să pice comnplet. Nu te baza însă NUMAI pe el.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

Si powerbook-ul meu (tot de 17”) face de citeva zile un ușor zgomot -  dar se aude cam tot timpul .... are peste 3 ani , o fi îmbătrânit ceva ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
varsator - 12 Octombrie 2006 01:59 PM

Si powerbook-ul meu (tot de 17”) face de citeva zile un ușor zgomot -  dar se aude cam tot timpul .... are peste 3 ani , o fi îmbătrânit ceva ?

Vezi mai sus. În plus, vezi dacă ai Apple Hardware Test pe ultimul dvd al mac-ului (la imac-ul meu g5 e pe al 4-lea dvd). Faci boot din dvd și dai pe long test (circa 20 minute). Reține însă că nici SmartReporter, nici Apple Hardware Test nu sînt 100 % sigure.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

SmartReporter e pe verde. Eu am doar un dvd .

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
varsator - 12 Octombrie 2006 02:25 PM

SmartReporter e pe verde. Eu am doar un dvd .

Atunci, în principiu, e de bine. Mai degrabă memoria, dacă nu e ceva din sistem.

Semnătură