Sunt ‘jdemii de topicuri cu diferite bundle-uri. Scrieti in ăsta ce mai aflati.
Uite unul nou: MacBundlePro; pentru 2 saptamani se pot cumpara pentru 25 $ urmatoarele: iPhone Ringtone Maker, SyncPod, Video Studio Express, iTube Studio, DVD-Lybrary.
MacUpdate: 50 $ pentru Parallels, Divvy, 1Password, MacUpdate Desktop, DVDRemaster Pro, Mac DVDRipper, Hands Off, App Tamer, TechTool Pro, Civilisation IV, A Bettre Finder Rename.
Expira in 14 zile.
wow,super tare acest bundle,dar nu si pentru mine.
Din pacate am Parallels,1password iar hands off pare interesant dar am little snitch.
Pentru cine nu le are e o adevarata afacere
Inca unul interesant: Mac SuperBundle: MoneyWell, Marine Aquarium, Binary Software, Xilisoft Video Converter, TechTool Pro 6, Hallmark Card Studio, Picturesque, Font Explosion. 49$, expira in vreo 4 zile si ceva.
Am luat primul bundle, pentru Parallels (atenție, nu merge cu installerul lor. Dați jos Trialul de la ei și aplicați-i serialul), Better Finder, Civilisation și TTPro.
Între timp, primesc de la MacUpdate, zilnic, corespondenţă cu softurile la reduceri. Little Snitch, de exemplu, l-am luat ff ieftin. CopyPaste Pro l-aş fi luat, dar, la 20 de euro, mi se pare PREA SCUMP. Cocktail-ul e inutil (îl bate la fund MacPilot). AppDelete îl luasem, dar la 5 euro ar fi fost super (consider că Apple ar fi trebuit să bage în sistem un soi de supraveghere a softurilor acre se instalează, să le poate smulge el, nu să muncim noi! Şi ar fi trebuit să interzică diseminarea softurilor prin toate ungherele!) etc.
... (consider că Apple ar fi trebuit să bage în sistem un soi de supraveghere a softurilor acre se instalează, să le poate smulge el, nu să muncim noi! Şi ar fi trebuit să interzică diseminarea softurilor prin toate ungherele!) etc.
OffTopic: Păi tocmai a făcut-o cu AppStore. Și o plângere ca a ta este un motiv în plus pentru ei ca la 10.8 să nu mai permită decât instalarea de Software din AppStore. Dacă cineva vrea să comenteze off-topicul, îl rog să deschidă thread nou căci prevăd o discuție aprinsă.
Cum nu prea am multe de spus la off topic, iată părerea mea (ca a lui Farfuridi): Libertatea de opinie şi de creaţie nu sînt discutabile. Existenţa unui singur magazin e ca Circul foamei de pe vremea lui nea Caisă. Exclusă. Dar felul în care se instalează o aplicaţie nu trebuie să lase loc de interpretări şi şmecherii. Trebuie să poţi extrage întotdeauna, pînă la ultimul fir, ceea ce un soft a plantat în siatem. Libertate, da, anarhie software, nu.