Am card de debit Visa Electron de la BT si nu mi-l accepta. Am cumparat de la MAS, evident si acolo dupa 3-4-5 incercari. Daca mai este cineva cu Visa Electron de la BT, poate sa-mi explice si mie cum poate fi facut disponibil?
Am cumparat azi ceva de pe mac App Store si a mers fara probleme. Dar Paypal nu imi recunoaste cardul. Voi verifica la banca. Am mai mult de 1,50 € pe card, deci nu asta ar fi problema. La banca parca vad ca o sa-mi spuna ca e ok din partea lor. Si asa trece momentul si voi pierde bundle-ul.
La banca parca vad ca o sa-mi spuna ca e ok din partea lor.
daca o sa se suie pisica pe soba si o sa darame drobul de sare, o sa cada fix in capul copilului. ion creanga clasic
pune mana pe telefon, sunt 2 variante: ai dreptate, sau nu. daca nu ai dreptate, poti sa te indrepti spre cauza adevarata. daca ai dreptate ramai in acelasi punct. te costa 5 minute.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
hehe… și pt că vorbim de BT, chiar dacă le știai nr. de telefon ai fi aflat (nu știu, zic doar - dar vreau să fiu malițios… ) că nu se poate face nimic dacă nu te duci personal, pt. că asemenea cestiuni nu se pot face așeeeaaa, prin tilifon… nu se poate dacă nu completezi 5 formulare, nu dai 2 cópii - una a CI-ului, cealaltă a diplomelor de studii care să ateste că ești suficient de calificat pt a face tranzacții pe net.
În plus tre’ o declarație pă proprie răspundere că tranzacțiile le faci doar de pe Uindăuz și doar cu Internet Ecsplorer. Pt. că deși ei au încercat să facă eforturi și pt. eștilanți - eforturi care le-a loat fo 4-5 anișori - alte brauzere și sisteme dă operare încă e câh…