@%^@T@^TR@&^ si nu am stiut. Mi-au luat CI si au facut xerox. O sa printez articolu’ de lege si o sa il lipesc la ei pe frunte. Nu am nimic de ascuns dar ma agaseaza stilul asta de amestec in praivasi-u’ meu direct si personal.
Am plătit ceva prin decembrie și am fost surprins că nu mi-a mai făcut copie după CI,poate nu au dat vestea la toate unitățile… Deci de acum CI este chiar personal,nu? Nu mai trebuie să faci copie pentru orice?
Articolul 6 interzice copierea etc, cu exceptia situatiilor descrise la articolul 2. Punctul 3 din articolul 2 lasa o usita, dar cu piedici destul de bune.
orice banca are nevoie de datele alea, complete - de asta sunt si autorizate ca operatori de date personale
magazinele online, site-urile web care care astfel de date, nu sunt autorizați
paranoia are si ea o limita…
Bun. In final am cumparat bundle-ul. Pentru cine il mai cumpara, atentie, dmg-ul de Parallels este corupt. Nu-i mare problema, am downloadat Parallels de la susrsa si l-am inregistrat cu serialul din bundle. Oricum am anuntat Nova.
3 aplicatii de la DAZ: Daz Studio 4 Pro, Bryce 7 Pro si Hexagon 2.5, in valoare de vreo 830 $, gratuit. Doar azi, din ce am inteles, asa ca grabiti-va. Nu stiu daca-s bune, dar poate ii foloseste cuiva informatia asta.
Pe daz3d.com intrați în Store -> “All Products & Promotions” -> Sort by: Lowest Price. Și mai sunt o grămadă de extensii, tutoriale și modele la preț promoțional de 0.00$
Multumesc si eu, altero pentru hint !!
(mi-am propus in tinerete sa folosesc Bryce dupa ce ma pensionez,
sa randez peisaje suprarealiste cu el)
E un program brici bryce asta…