Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele privinte, daca se poate:
1. Cum pot asculta un cd/dvd cu muzica mp3 cu iTunes fara ca acesta sa copieze tot cd/dvd-ul pe hard?
2. Cum pot sa fac sa nu imi mai aranjeze el muzica dupa legile nescrise ale lui? Ma enerveaza, ca dupa ce eu muncesc sa o aranjez cum imi place mie, dupa ce deschid iTunes, se alege praful de munca mea…...
Va multumesc mult…
debifezi din iTunes prefferences optiunea “copy files to itunes music library when adding” din tabul advanced
itzi faci o lista noua si tragi discul pe noua lista
Bai… radeti cat vreti, dar am patit-o la niste party-uri sa imi vina prietenii cu cd uri MP3 si sa nu vreau sa le copiez in librarie. Doar sa le ascult. Si daca va vine sa credeti leam importat in librarie fara sa le copiez apoi le-am sters de la “Melodii adaugate recent”.
o singura faza vis-a-vis de aranjarea automata…. n-ar putea sa-mi creeze folderele cu artisti si sa…. verse toate mel acolo?
ca e chiar enervanta faza cu foldere de albume.
@ dacuBurebista - stii bine ca se poate
@STef -da le arajeaza Artis/Album…bla bla bla, dar eu as vrea sa nu mai faca foldere de album, doar folderul Artist, in care sa puna toate piesele respectivului
se poate si asta
erau vre-o 2 app. pe versiontracker da nu mai stiu cum le zice
am vrut sa le folosesc sa ma scoale dimineata cu nu stiu ce melodie, da trebuia sa am macul deschis
puteam sa-l setez pe el sa se deschida la o anumita ora, da… ma trezea alt sunet decat as fi vrut eu asa ca am renuntat
o singura faza vis-a-vis de aranjarea automata…. n-ar putea sa-mi creeze folderele cu artisti si sa…. verse toate mel acolo?
ca e chiar enervanta faza cu foldere de albume.
Eu nu înţeleg un lucru: văd că mereu apar (aici pe forum) plângeri legate de modul în care iTunes aranjează fişierele în directoare. Ca utilizator de iTunes, îmi pun şi eu întrebarea: de ce m-ar interesa pe mine cum şi unde sunt puse fişierele alea, atâta timp cât eu nu interacţionez direct cu ele, ci cu fereastra de iTunes, cu artiştii, albumele şi melodiile pe care le văd acolo? Să înţeleg că multă lume încă face ca în Windows? Se duce în Finder şi dă click pe fişiere, în loc să utilizeze fereastra de iTunes?
da tudor, se pare ca multa lume face “ca pe windows” si asta e! e firesc…meritul sist de op win este ca e f facil, au multi acces la el, il folosesc f multi…. pana sa ajunga sa auda de apple, sa vada un mac cum lucreaza, ei se dau pe win si pe winamp.
de fiecare data cand pun mana pe o masina cu win, ca sa dau copy/paste, selectez textul si apoi apas rotita in locul unde vreau sa-m apar textul copiat. este obisnuinta de linux. pana sa invat sa “drag and drop” un text pe mac m-am chinuit cu ctrl+c si ctrl+v .... dar si asa, de multe ori ma trezesc apasand ca nebunul pe rotita asteptand sa-mi apara textul iar de cele mai multe roi patesc acest lucru in consola. nu stiu ce draq sa fac…cum sa ma dezobisnuiesc…poate in timp o sa fie ok.
Da, eu înţeleg că fiecare suntem obişnuiţi cu ceva, dar în momentul în care trec de bună voie şi nesilit de nimeni la un sistem de operare nou, nu mă aştept ca totul să funcţioneze ca pe cel vechi cu care sunt obişnuit. Încerc să mă adaptez cât pot la lucrurile noi pe care le găsesc acolo. Dacă nu-mi place - la revedere şi merg înapoi.