Mi se pare ciudat ca in setari in loc de Location Servicies imi apareau niste cifre si litere dubioase si apoi cand am apasat s-a corectat. s-a intamplat asta in doua locuri Acum restorez totul si verific.
hacktivarea cu limera1n iti da peste cap push notificatioms. iti va manca trafic si baterie la greu din cauza asta. poti sa incerci cu SAM din Cydia, dar sunt rare cazurile in care ajuta.
cauta notificari intr-una, indiferent daca le opresti din settings sau nu, si nu are cum sa le ia. daca il pui langa un radio, vei auzi cum paraie in permanenta. iPhone-ul meu a reusit sa faca trafic 500mb in 2-3 zile, iar bateria se termina in 4-5 ore, fara sa il folosesc.
Inca o problema aparuta. In timp ce-mi sincronizam aplicatiile inapoi si-a dat vreo 2-3 restarturi asa deodata.. cercul care se invarte gen Chiar nu stiu ce sa mai cred?
@comja Pai si cum ai zis ca se rezolva problema cu notificarile ? Sper ca se va corecta intr-un jailbreak la 4.2.1 nu ?
Nu. Si hacktivarea cu redsn0w pe 4.2.1 are exact aceleasi urmari. Poti opri traficul in 2 moduri: opresti cellular data de tot sau stergi(sau redenumesti) .plist-ul pt push notifications din folderul LaunchDaemons din telefon. Adica ori nu mai ai net pe telefon, ori nu mai ai Push.
problema in momentul asta este ca nu mai am push notifications in setari. mai mult decat atat simt ca e ceva neinregula cu iPhone-ul in sensul ca restarturi dese, se tot inchid aplicatiile sau ecranul de setari cand incerc sa fac ceva. Nu stiu ce sa mai cred