Hehehe….muhahahhahahha…..hihihihihiihihih…..yuhuuuuu
De cand Darlo770 a “lansat” iOS3Folders, am fost curios (si l-am si intrebat) daca o sa faca si iOS3Multitasking.
Ei bine, acea zi a venit…..iOS3Multitasking EXACT, ca in iOS4.
Link catre locul oficial de lansare aiciaici. Acolo veti gasi si eventualele viitoare update-uri (oricum o sa le postez si eu aici daca apar)
Instructiuniile le gasiti acolo dar le scriu si aici in romana, ca sa fie totu clar:
Trebuie sa aveti Circuitous si Rotation Inhibitor instalate (le gasiti in Cydia):
Default, Rotation Inhibitor instaleaza automat si SBSettings, pt acel toggle de activare si dezactivare. Eu nu vroiam sa instalez SBSettings (pt ca imi ingreuneaza OS-u), asa ca am instalat WD Rotation Lock din repo-ul celor de la whited00r, care este defapt un Rotation Inhibitor modificat pt firmware-ul lor personalizat, si merge cu acest tweak.
Eu nu am instalat OS-ul modificat de cei de la whited00r pt ca imi place sa modific eu ce vreau in telefon.
Inainte de instalarea iOS3Multitasking trebuie sa stergeti prin SSH urmatoarele (DAR FACETI SI UN BACKUP INAINTE DE A LE STERGE)
- /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/Circuitous.dylib
- /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/Circuitous.plist
- /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/RotationInhibitor.dylib
- /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/RotationInhibitor.plist
Acum puteti instala iOS3Multitasking de aiciaici (linkul il gasiti si pe site-ul lor - acesta este cel mai recent UPDATE 26.01.2011 ora 05:04 AM)
1. Puteti face asta ori prin iFile : puneti deb-ul unde vreti voi in telefon, dupa care din iFile rulati comanda “Installer” dupa care respring sau reboot
2. Sau prin Terminal : puneti deb-ul in var/mobile/ dupa care in terminal introduceti urmatoarele comenzi
su
parola (default e “alpine”)
dpkg -i iOS3MultitaskingDarlo770_1.0.deb
dupa care respring.
Acum aveti Multitasking-ul care este si pe iOS4
Am facut si un filmuletz de prezetare pe care il gasiti aici (ala e al meu 2G :D)
Bafta all!