salut, stie cineva cum pot transfera aplicatia VLC de pe iphone(4) pe un itunes nou - pe alt calculator ?
am inteles ca a fost retrasa din appstore si nu vreau sa o pierd daca ma sincronizez cu noul itunes . am incercat cu transfer purchased items - dar o serie de apps nu au fost transferate - printre ele si vlc ...
daca s-a discutat despre asta sau ceva similar - as dori link - eu nu am gasit nimic pe forum
salut, stie cineva cum pot transfera aplicatia VLC de pe iphone(4) pe un itunes nou - pe alt calculator ?
am inteles ca a fost retrasa din appstore si nu vreau sa o pierd daca ma sincronizez cu noul itunes . am incercat cu transfer purchased items - dar o serie de apps nu au fost transferate - printre ele si vlc ...
daca s-a discutat despre asta sau ceva similar - as dori link - eu nu am gasit nimic pe forum
VLC e o aplicație gratuită, care-i problema? Problema e că iPhone-ul se sincronizează cu un calculator, dar și aplicațiile se vor sincroniza dacă le faci mai întâi backup, apoi din backup trasferi datele pe alt calculator.
Și nu-l poți salva în baza de date, prin backup, și apoi repus pe noul calculator? Eu când fac backup și refac după reinstalare, mi se pun aplicațiile cum au fost, de asta vorbeam. Sau nu merge așa?
daca aplicatia inca este in iPhone, te duci in iTunes si autorizezi calculatorul cu id-ul tau apple(contul tau de appstore). dupa care dai ‘transfer purchases’ si o sa iti mute toate aplicatile din iPhone pe iTunes atata timp cat ele au fost cumparate cu id-ul pe care l-ai autorizat. degeaba ii dai backup daca muzica si aplicatile nu au fost mutate fizic si in itunes.
Eu tin aplicatii ipa pe un hard extern pentru orice eventualitate
Să știi că voi aplica și eu metoda, deși nu-s mare utilizator de aplicații ipa, totuși unele sunt ca lumea. Nu mai vorbesc de copii, care pun periodic Talking Tom (sau Tommy), motanul ăla care repetă ce spui cu vocea deformată, e tare de tot. În ciuda e ce s-a putea crede, nu eu am descoperit aplicația, ci fi-meu și lui îi place cel mai mult, râde cu lacrimi când mă ascultă pe mine.
multumesc frumos pentru raspunsuri - problema e ca vechiul itunes(pe care am transferat apps din telefon) este pe vechiul calc. la care nu prea mai am acces (l-am dat) , acum am la dispozitie doar noul calc. si telefonul . am incercat “transfer purchases” dar a transferat doar o parte din ele - si nu ce ma interesa ... probabil voi incerca sa recuperez datele de pe vechiul MBP
multumesc frumos pentru raspunsuri - problema e ca vechiul itunes(pe care am transferat apps din telefon) este pe vechiul calc. la care nu prea mai am acces (l-am dat) , acum am la dispozitie doar noul calc. si telefonul . am incercat “transfer purchases” dar a transferat doar o parte din ele - si nu ce ma interesa ... probabil voi incerca sa recuperez datele de pe vechiul MBP
N-ar fi rău, dacă mai poți. Ca principiu, o salvare periodică a datelor te-ar fi scăpat de problema asta.
@g_eu :ai facut asa cum ti-am scris mai sus, si nu a mers? ai dat authorize this computer cu contul tau? mai da si tu niste informatii : aplicatile pe care le ai tu, sunt luate toate dupa un cont? sau ai mai multe aplicatii luate dupa mai multe conturi? sunt piratate? te intreb pentru ca daca ele sunt in iphone se mai pot recupera.
@mirceahr - pana la urma mi-am dat seama de ce nu mergea cu toate aplicatiile transferul - am folosit din greseala un cont mai vechi la inceput cand am instalat VLC - si apoi am schimbat ... am incercat inca o data pe contul vechi - “transfer purchased” , am autorizat computeru’ si a mers - dupa ce am sincronizat iphonu cu noul itunes - mi-a pus toate aplicatiile la loc (de pe ambele conturi folosite ) asa ca totul s-a terminat cu bine . mi-ar fi parut rau sa pierd vlc-ul - merge f bine si nu intzeleg de ce l-au scos .
multumesc tuturor de ajutor
Apropo de VLC ,nu vad sensul de a pune filme avi direct pe iPhone, ca sa le vizioneaz dar funcția de a citit malurile cu atasamente .wmv e cea mai buna
Mulți de pe pc îmi trimit filmulețe funny si mai toate sunt in format wmv,si trebuia downloadate in mac ca apoi sa le vad
VLC a rezolvat aceasta dilema.
de ce n-ar avea sens? la drum lung ai putea sa te uiti la vreo filme pe iphone sau ipad, si nu pierzi 3 zile sa le convertesti.
acuma inteleg de ce dau sursele cei de la vlc, macar developerii sa se bucure de el.