1 din 15
1
Filme cu mere
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

de o saptamana urmaresc serialul “24” http://imdb.com/title/tt0285331/ si n-am vazut pe siteul apple atatea mac-uri cat apar in acest film. am zarit si un dell ratacit insa toata lumea “lucreaza” cu mac-uri. e un film plin de gadgeturi si hightech stuff….
o nedumerire am…dupa cum vedeti, filmul este datat din 2001….probabil atunci s-au inceput filmarile, se pare ca sunt 6 serii..eu le am pe primele 5…pot sa jur ca am vazut niste Macbook-uri….erau mai subtiri decat ibook-ul, carcasa era ca al macbook-ului meu si avea si marul aprins. exista un laptop la apple asemanator cu macbook-ul ???
in film apar o gramada de PB si de iMac-uri…
voi in ce alte filme ati zarit mac-uri?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

In majoritatea filmelor americane:)

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Dacă erau negre, atunci probabil că erau PowerBook dintr-alea vechi. Dacă erau albe, atunci erau iBook.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

http://www.imdb.com/title/tt0168122/
Si aici primele macuri.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mda, f interesant film…despre 2 hoti…. wink
daca il vrea cineva si il tine conexiunea la net, il pot uploada!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am văzut Mac-uri în multe filme americane (acum îmi vin în minte două: serialul “Sex and the City” - la noi “Totul despre sex” - unde personajul principal scria articolele numai pe portabile Mac; un PowerBook negru cu măr aprins avea Mel Gibson în “Ce vor femeile”). O chestie interesantă este însă în serialul Prison Break. În episodul 10 din seria 1, apare un laptop care pare a fi PowerBook, însă nu are mărul pe carcasă şi nici nu scrie PowerBook pe el. Probabil că au fost scoase ca să nu facă reclamă. Vedeţi în pozele ataşate că pe ecran apare clar Dock-ul, dar nu este lipit de marginea de jos a ecranului, ci e un pic mai sus. Probabil că ceea ce se vede pe ecranul computerului este o animaţie făcută special pentru film, şi nu imaginea reală a sistemului de operare, de aia Dock-ul ăla stă în aer. smile

Se vede şi un System Profiler care rulează în acel Dock smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

uita-te si la stirile de la Antena1 sau Antena3
au tot macuri numai ca le-au lipit pe spate un autocolant ca sa acopere marul, chestie dealtfel destul e ciudata, atata vreme cat la alte posturi nu se chinuie nimeni sa faca acelasi lucru cu HP-uri sau alte marci

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

un mic tutorial video despre scoaterea hdd-ului dintr-un mac. e din serialul de care pomeneam in primul post din acest thread, 24. cam 75% din cadrele acestui film contin un produs apple sau nokia…. pe tv, in pauzele publicitare, oare ce spoturi intrau?!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
STef… - 13 Octombrie 2006 05:09 PM

uita-te si la stirile de la Antena1 sau Antena3
au tot macuri numai ca le-au lipit pe spate un autocolant ca sa acopere marul, chestie dealtfel destul e ciudata, atata vreme cat la alte posturi nu se chinuie nimeni sa faca acelasi lucru cu HP-uri sau alte marci

Este relativ frecvent să acoperi mărul ăla. O fac și americanii în unele filme (am văzut unul recent, am uitat cum îi zice).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

In filmul “The Devil Wears Prada” e festival Apple grin. Totul culmineaza cu o scena in care o tipa se da cu ruj folosind iSight - iMac pe post de oglinda… cool smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Final Destination 3, ce G5 are tipa (cu un Apple Cinema Display). Mai mai ca as face orice sa o salvez si m-as insura cu ea wink

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Stefanel - 16 Octombrie 2006 12:03 PM

In filmul “The Devil Wears Prada” e festival Apple grin. Totul culmineaza cu o scena in care o tipa se da cu ruj folosind iSight - iMac pe post de oglinda… cool smile

da, am vazut si eu, este plin de apple, mi-a placut cum arata la un moment dat genie efect de la una din tipe cand inchide programul in care era…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mai sunt destule cu screensaverul ala clasic.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 11.10.06

Foarte multe macuri sunt in Alias, seria 4 si 5 (sediul APO). Cred ca au fost alese doar de design, nu cred ca aveau vreun contract cu apple, devreme ce peste mar era lipit un sticker rosu.

Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am ajuns la seria 4 din filmul “24” si din pacate nr mac-urilor a scazut dramatic. apar multe dell-uri si tf motorola. am senzatia ca ma uit la un spot publicitar. e f interesanta aceasta tendinta de a baga tot felul de produse in scop publicitar…
am gasit si ceva amuzant. aceste 2 cadre din atasament. o super replica smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pune şi tu encoding ISO-8859-2 ca să vezi diacriticele la subtitrări.

Semnătură 

⌘-N

1 din 15
1