2 din 15
2
Filme cu mere
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Prin serialul Joey (se da la HBO din cand in cand) apare cateodata un PB. La inceput era pe fata, fara nici o masca, dupa care i-au lipit un sticker, iar acum apare tot timpul mascat de un bol cu mere; ceea ce mi se pare o idee misto.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

super idee

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

uite-l si prin concerte

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

marfa

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

un f interesant film documentar http://imdb.com/title/tt0497116/
apar destul de des niste mere…..

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

He he… bănuiesc că ştii cine-i în poza aia pusă de tine, nu? E Al Gore, fostul vice-preşedinte al SUA. Dar ştii ce funcţie mai are Al Gore în prezent? Este membru în “board of directors” (= consiliu director?) la Apple:

http://www.apple.com/pr/bios/gore.html

Aşa că... se explică... smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, stiu cine e….filmul e destul de propagandistic, destul de “electoral” ... dar e interesant daca poti face abstractie de acese lucruri….
se pare ca pana la noile alegeri din sua, al gore tine tot felul de conferinte despre problemele ecologice ale planetei….prezinta niste teorii interesante dar nefiind de specialitate si stiind cat de iubitori de show-uri sunt americanii, nu stiu cat de reale sunt…....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
mediaconvertor - 16 Noiembrie 2006 03:22 PM

se pare ca pana la noile alegeri din sua, al gore tine tot felul de conferinte despre problemele ecologice ale planetei….prezinta niste teorii interesante dar nefiind de specialitate si stiind cat de iubitori de show-uri sunt americanii, nu stiu cat de reale sunt…....

Păi eu am putut observa pe viu două dintre efectele încălzirii globale, care au fost menţionate în acest documentar:

1. 1989 a fost primul an în care aici în Gura Humorului n-am avut zăpadă de Crăciun şi Revelion. E o zonă de deal spre munte şi la vremea aia lipsa zăpezii, cu care eram atât de obişnuit în acea perioadă a anului, mi s-a părut o ciudăţenie teribilă. De atunci acest fenomen s-a repetat aproape în fiecare an. Astăzi, 16 noiembrie cred că afară au fost în jur de +15 grade. Acum 25 de ani ne bulgăream în curtea şcolii.

2. Până pe la sfârşitul anilor ‘90 n-am văzut niciodată ţânţari aici. Acum ne fac probleme, nu chiar ca în alte zone, dar oricum… Ei sunt încă un indiciu al faptului că s-a încălzit clima.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pe mine m-a impresionat cel mai mult in Norvegia, cand am fost la ghetari. Erau acolo poze cu ghetarii acum 5, 10, 15, 20, 25 si 50 de ani, si e absolut infricosatoare diferenta. Mai ales ca vezi cu ochii tai cum arata.
De atunci m-am apucat sa fac economie la curent si ce mai pot.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am vazut si primul film in care apare un aifon

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

HAHA. NO SERVICE. Cu aifonul pus cu josul in sus. HAHA

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Ifon apare si in videoclipul lui Akon - Sorry
In serialul Two And A Half Men, Charlie are un ifon, dar tot asa “vorbeste” invers(cu ‘susul’ in ‘jos’) posibil sa ascunda marul cu palma
Tot in serialul 24 apare un ifon, la un moment dat tot asa tinut invers, si mai este un cadru in care face unu’ streming pe el dupa o camera video parca
In serialul Gossip Girl apar foarte multe mac-uri, personajul principal are un Mbp, si am mai vazut si un Mb, si un ifon la un moment dat
In filmul Transformers, spre sfarsit cand vine un reprezentant de la guvern parca, si arata un film cu un robot de pe Marte, are un powerbook alu. sau un mbp
In filmul War cu Jet Li si Jason Statham tot asa au aia mbp-uri pe acol(e o chinezoaica, fata unui mafiot mai exact care tot gadila un mbp)
In concerte, am inteles ca cei de la Suie Paparude au niste mac-uri(In videoclipul nou de la “A fost o data” apare un mbp, se si vede un pic marul in anumite cadre dar in mare este acoperit de un robotel de jucarie)
In club Temple este un dj care foloseste un macbook negru(se vede marfa in ‘rocoteca’ marul aprins,mai e si la intaltime dj-ul si da chiar bine)
Mai zic….?:)

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.12.07

In ” It’s All Gone Pete Tong”  marul e mascat cu sigla clubului Pacha (cirese) din Ibitza.

Semnătură 

Cats can hear ultrasound

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
mediaconvertor - 12 Decembrie 2007 06:55 AM

am vazut si primul film in care apare un aifon

este misto Journeyman? ca sunt in cautare de seriale noi. daca lu ala care a dat review nu i-a placut heroes si mie-mi place, ma gandesc ca tre sa-mi placa si asta.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

in serialul “californication”, in primul episod, avem o faza: Hank, personajul principal interpretat de David Duchovny, sta in pat si butoneaza la un laptop Dell. Se enerveaza, da cu el de pamant, il face bucati. Urmatoarele cadre, cca 2min, intreaga actiune se petrece intr-un apple store unde se plimba, probeaza, incearca o gramada de produse.

@mirceahr, aia in 24 sunt dementi. intr-un sezon aveau numai dell-uri in sediul ala al lor, in alt sezon era plin de mac-uri

Semnătură 

2 din 15
2