hahaha nu stiam, eu nu am prea urmarit serialul fratele meu se uita si el mi-a aratat, dracu stie poate sunt sponsorizati, sau studiourile respective au contract cu ei
E misto Caifornication, mai ales ca e HD. La fel, imi mai place Studio 60. Si Rome, dar uite ca am pierdut multe din el. Ia sa dau eu un search…
Kevin McKidd joaca si in Rome si in Journeyman. Cel din urma are destule momente usor lacrimogene dar Rome e demential! Pe Kevin l-am vazut si intr-un alt super film numit The Acid House unde apare si mult-prea-meseriasul Ewen Bremner
da?!?....nu ştiu eu parcă văzusem unu din ăsta...ştiu sigur ca am văzut unu din ăsta cand “vroia” Matt să-şi facă ....(nu ştiu dacă am voie să zic ce aşa că mai bine nu risc )
tare asta altero….păi vroia să-şi facă circumcizie….găsise el pe net un guide şi stătea in baie(parcă) cu instrumentaru’ cu frica şi citind step by step…mai merge laseru ăla?
In episodul pilot de la Knight Rider (2008) masina KITT are in torpedo un Apple (Wireless?) Keyboard modelul nou, si parca (zic parca ca nu am vazut bine si nu am dat rewind) unul dintre ‘aia rai’ ‘manuia’ iphone, desi in mare telefoanele mobile sunt Nokia.
Ah, si KITT e acum un Ford Shelby GT500KR Mustang, si vocea lui este Val Kilmer (cel putin in episodul pilot)