3 din 15
3
Filme cu mere
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

@ralcr, incearca intai californication. wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

hahaha nu stiam, eu nu am prea urmarit serialul fratele meu se uita si el mi-a aratat, dracu stie poate sunt sponsorizati, sau studiourile respective au contract cu ei

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest, Romania
Macuser din: 11.06.06

Toate serialele de la Showtime (Californication, Dexter si Weeds) sunt pline de Macuri, doar anumite personaje ne-esentiale uneori folosesc altceva.

Semnătură 

Eeep!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E misto Caifornication, mai ales ca e HD. La fel, imi mai place Studio 60. Si Rome, dar uite ca am pierdut multe din el. Ia sa dau eu un search…

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
altero - 14 Decembrie 2007 12:30 AM

E misto Caifornication, mai ales ca e HD. La fel, imi mai place Studio 60. Si Rome, dar uite ca am pierdut multe din el. Ia sa dau eu un search…

Kevin McKidd joaca si in Rome si in Journeyman. Cel din urma are destule momente usor lacrimogene dar Rome e demential! Pe Kevin l-am vazut si intr-un alt super film numit The Acid House unde apare si mult-prea-meseriasul Ewen Bremner

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Cautati si uitati-va la Nip Tuck. O sa va placa. Da, exista si acolo un iMac G4 dragut. smile

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

si mie imi place nip tuck….si in afara de imac mai e si un powerbook al lui matt smile

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

A da, un G4 Titanium caruia i-au scos marul. smile

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member

da?!?....nu ştiu eu parcă văzusem unu din ăsta...ştiu sigur ca am văzut unu din ăsta cand “vroia” Matt să-şi facă ....(nu ştiu dacă am voie să zic ce aşa că mai bine nu risc cheese )

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ce sa-si faca bre? Zi repede, acuma cat sunt culcati aia mici; daca e ceva naspa, bag io laseru’.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member

LOL  tare asta altero….păi vroia să-şi facă circumcizie….găsise el pe net un guide şi stătea in baie(parcă) cu instrumentaru’ cu frica şi citind step by step…mai merge laseru ăla? grin

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai pentru asta nu trebuie laser, frate! Nu suntem chiar asa mimoze p-aici.

Doar ca nu suport cand anunta cineva o gluma, ca apoi sa n-o mai zica… smile Ma roade la curiozitate.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member

cheese  am notat….să ştiu să nu te mai pun pe jar de acum incolo tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

In episodul pilot de la Knight Rider (2008) masina KITT are in torpedo un Apple (Wireless?) Keyboard modelul nou, si parca (zic parca ca nu am vazut bine si nu am dat rewind) unul dintre ‘aia rai’ ‘manuia’ iphone, desi in mare telefoanele mobile sunt Nokia.

Ah, si KITT e acum un Ford Shelby GT500KR Mustang, si vocea lui este Val Kilmer (cel putin in episodul pilot)

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Un exemplu de videoclip este Loredana - Tzuki , chiar daca nu este cea mai reusita melodie , macar apare un Mac (vezi pe la 1:10) !

3 din 15
3