5 din 15
5
Filme cu mere
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
toma - 25 Decembrie 2008 11:21 PM

În Christmas Special, Jeff Dunham are un iPhone 2G. În unul din ultimele episoade din Prison Break, în schimbul de focuri din birourile unde lucrează TBag, plin de iMac-uri pe mese, gloanțele zboară, totul se face fărîme, nici un măr nu cade victimă. smile  Gretchen are un Mac. WALL E e făcut de Pixar, fostul job al lui Jobs, ca să zic așa. EVE cu ce seamănă?

În Prison break, sezonul 4, apare un Macbook Pro în fiecare episod, până acum aşa s-a întamplat.
Legat de Pixar, compania a fost cumpărată de Jobs în 1986 cu 5 milioane dolari şi vândută în 2006, celor de la Disney cu 7,4 miliarde dolari.

Apare un Mac şi iPhone în video-urile “Hot For Words” - foarte populare aceste video-uri.
http://www.youtube.com/hotforwords

Am văzut că şi în unele reclame din România apar Mac-uri sau Safari ca browser în unele prezentări. Pe la ApropoTV s-a mai zărit câte-un Mac… “e multe”

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Este o reclama la RealitateaTV in care apare un MacBook .

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

si vor continua…..

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Dar ce ma deranjeaza uneori cand acund sistemul de operare si arata probabil o animatie Flash care imita un sistem de operare. Este si asta vreo politica de ascundere a brand-ului? Este explicabil cand in filmul respectiv se foloseste vreo “aplicatie” care de fapt nu exista. Nu mai tin minte daca nu chiar in Prison Break arata pe un Macbook Pro un site deschis in Internet Explorer intr-o fereastra de XP. Normal, Windows merge pe Mac, dar… la fel cum am vazut in alte filme pe un PC ruland ceva ce seamana foarte bine cu OSX, normal, OSX merge si pe PC-uri, dar…
Totusi nu inteleg unde poate duce politica asta de ascundere a brandului.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Tipa din HotForWords foloseste un MacBook .

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

În ultimul UFC92 apar macbook-uri pro la cei de pe lîngă ring,tocmai mă uit la lupte…

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Tudor32 - 29 Decembrie 2008 04:34 PM

Tipa din HotForWords foloseste un MacBook .

Se pare ca iti place tare Marina din moment ce ai repetat ce am zis eu cu 4 posturi mai sus :p
Daca tot in ziua de azi se rezuma la sexualitate, macar cu ajutorul acelor clip-uri invatam cate un cuvant nou sau descoperim insemnatatea lui. Bineinteles totul e mai “cool"cand se afiseaza cu Mac-ul sau cu iPhone-ul 3G alb…

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Ǻﭏdяei - 29 Decembrie 2008 09:24 PM

Se pare ca iti place tare Marina din moment ce ai repetat ce am zis eu cu 4 posturi mai sus :p
Daca tot in ziua de azi se rezuma la sexualitate, macar cu ajutorul acelor clip-uri invatam cate un cuvant nou sau descoperim insemnatatea lui. Bineinteles totul e mai “cool"cand se afiseaza cu Mac-ul sau cu iPhone-ul 3G alb…

Nu am citit cu atentie post-ul tau , imi pare rau , nu se va mai repeta . 2. Ma uit la clipurile alea in scop educational wink

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Xanthrax - 28 Decembrie 2008 02:03 AM

Dar ce ma deranjeaza uneori cand acund sistemul de operare si arata probabil o animatie Flash care imita un sistem de operare. Este si asta vreo politica de ascundere a brand-ului?

Toate brandurile* care apar prin filme au plătit ca să apară acolo. Se cheamă “product placement”. Consecinţa acestei chestii: sunt îndepărtate cu grijă toate brandurile cu care nu există un contract de product placement.

* Cu excepţia unora mai norocoşi care - chipurile -  sunt suficient de cool ca să nu trebuiască să plătească. smile

[ Modificat: 30 Decembrie 2008 12:22 AM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

1. The Devil Wears Prada-mbp
2. Accepted(unul din studenti face un site pe mbp - cu iweb banuiesc, si joaca tipul din Mac&PC;ads)
3. The Simpsons(mapple)

Am mai vazut si altele dar nu-mi aduc aminte

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Apar şi în “88 minutes” cu Al Pacino.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
sorinc03 - 30 Decembrie 2008 03:37 AM

1. The Devil Wears Prada-mbp
2. Accepted(unul din studenti face un site pe mbp - cu iweb banuiesc, si joaca tipul din Mac&PC;ads)
3. The Simpsons(mapple)

Am mai vazut si altele dar nu-mi aduc aminte

Ca tot am zis de iweb, se pot face linkuri(butoane) css/xhtml cu el?

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRank
Member
Ǻﭏdяei - 26 Decembrie 2008 07:39 PM
toma - 25 Decembrie 2008 11:21 PM

În Christmas Special, Jeff Dunham are un iPhone 2G. În unul din ultimele episoade din Prison Break, în schimbul de focuri din birourile unde lucrează TBag, plin de iMac-uri pe mese, gloanțele zboară, totul se face fărîme, nici un măr nu cade victimă. smile  Gretchen are un Mac. WALL E e făcut de Pixar, fostul job al lui Jobs, ca să zic așa. EVE cu ce seamănă?

În Prison break, sezonul 4, apare un Macbook Pro în fiecare episod, până acum aşa s-a întamplat.
Legat de Pixar, compania a fost cumpărată de Jobs în 1986 cu 5 milioane dolari şi vândută în 2006, celor de la Disney cu 7,4 miliarde dolari.

Apare un Mac şi iPhone în video-urile “Hot For Words” - foarte populare aceste video-uri.
http://www.youtube.com/hotforwords

Am văzut că şi în unele reclame din România apar Mac-uri sau Safari ca browser în unele prezentări. Pe la ApropoTV s-a mai zărit câte-un Mac… “e multe”

Intr-una din reclamele zapp apare o imagine cu safari, si apoi arata laptop fujitsu siemens. Ma rog, nu ca n-ar exista safari pe windows, dar e safari cu butoane in stanga-sus.

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
sorinc03 - 30 Decembrie 2008 06:45 AM

Intr-una din reclamele zapp apare o imagine cu safari, si apoi arata laptop fujitsu siemens. Ma rog, nu ca n-ar exista safari pe windows, dar e safari cu butoane in stanga-sus.

Reclama cu ClickNet cu supermanu’ ăla care zboară cu user-ul - acel laptop “uriaș” pe care se vede imaginea este argintiu și trackpad-ul său are un singur buton smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 31.03.08

Little children 29:59 se vede Explorer cum deschide o pagina web pe cnn.com, sistemul de operare este mac os x, dar este instalat pe un Dell (asa cred, oricum e un PC negru).

[ Modificat: 30 Decembrie 2008 03:37 PM de anonimus ]
 Semnătură 

Să vrei, să știi, dar să nu poți.
Să poți, să vrei, dar să nu știi.
Să știi, să poți, dar să nu vrei.

5 din 15
5