Salut,
Ati incercat sa urmariti serialele de pe respectivul site pe iPad? Sunt doua alternative de vizionare
Flash si Html5. Am incercat alternativa Flash cu Frash instalat in cydia si binenteles nu functioneaza.
In cea dea doua alternativa, Html5, exista o problema cu subtitrarea, in momentul in care dau fullscreen
aceasta dispare/ minimize apare ori sunt momente cand nu ia subtitrarea deloc.
V-ati lovit de acest issue? Exista o rezolvare sau modalitate de a urmari serialele preferate pe iPad?
Mentionez ca am incercat Safari, Skyfire cat si AtomicWeb ca browsere.
da, se pare ca e o problema cu subtitrarile in html5 de pe vplay. la fel imi face si mie cand ii dau full screen. ( nu am JB, am iOS 4.2 si am incercat doar cu safari)
de obicei ma uit asa la el, in normal mode. daca vreau full screen sunt mai mult urechi, decat ochi
Da,acum imi merge si mie. Cred ca erau niste probleme dupa update. E mai ok pt ca filmele se vad mai mari acum, dar nu mai apar cele 9 seriale cele mai urnarite, pe pagina colectii. Ori s-a schimbat, ori s-a resetat lista, si vor aparea dupa ce vad cateva episoade din mai multe seriale
Ca tot aducem vorba, CARE SUNT PT VOI TOP 3 SERIALE DE PE VPLAY?
Si eu am o problema…Mie nu imi vede serialele deloc. Mentionez ca sunt in franta.
Am problema asta de cand am ajuns aici, le-am trimis mail-uri dar nu am primit nimic inapoi :(
Salut,
Nici la mine nu merg serialele pe vplay.ro Intru ma autentific si vad doar comentariile nu si fereastra cu filmul..de titrari la fel ..in full screen adio subtitrare ( asta cand puteam sa vad serialele)
Daca stiti vreo idee? Sa fie de la site? Sau pur si simplu ne te mai lasa sa urmaresti?