Cu sigurantza mai bine…am ajuns la pragul de ieri cu urmatoarele:
Usage : 6 ore
Standby : 1 zi
Baterie : 31 %
Am citit un review de la Endgadget, unde scria ca bateria ia tinut 38 de ore de folosire (deci nu Standby, ci USAGE!!!). E pe bune? Poate sa ma ajute cineva cu un iPhone 4, sa imi zica daca rezultatele astea sunt slabe? Kiar nu vreau sa stau cu un iPhone 4 defect…...asta in cazul in care este, si nu e tot doar in mintea mea. Caz in care ma duc frumos la Vodafone si “CENZURAT” in toata familia lor de mizerii. :D
Si nu ma obosesc cu jocuri 3D mari, la mine se rezuma la telefoane, mesaje, email, putin alpine crawler sau alt joc “light”, app store updates (1-2 pe zi) si facebook—astea sunt in principal
Eu am ifonu de vro 3 luni - l-am luat cam chinuit la carcasa. Cert e ca omu nu prea a avut grija de el dar nu cred sa fi fost folosit mare lucru efectiv. E vb de iP 3g 8GB - JB + unlock - initial 3.1.2 acum 4.2.1 - pastrat baseband initial 5.12.01
Sa vorbim cifre - cam non stop nu exista zi sa nu-l zapacesc ba in jocuri, ba in wifi, ba mail - lucru care inseamna cam 2 zile bateria. S-a intamplat de vro 2-3 ori in tot acest timp sa fiu complet ocupat zile la rand si sa nu am timp sa-i “rup fashu”. Deci folosit doar ca telefon normal - adica doar voce ( 20-30 min pe zi ) - cu totul oprit ( wifi, 3g, gps etc ) - incredibil treceam de 4-5 zile ( fara sa fie stins noaptea ) si tot mai era peste 10-15% din baterie, deci cred ca as putea chiar sa ma duc in 5-6 zile daca incerc neaparat. Nu stiu carui fapt se datoreaza asta, am ramas si eu extrem de mirat mai ales ca am prieteni care se plang ca nu trec de 3 zile cu telefonu indiferent ce-i fac. De mentionat e si faptul ca eu folosesc reteaua ( cosmo ) fara 3G activat, si in general imi petrec majoritatea timpului in zone cu semnal foarte bun.
O sa revin si cu screen-uri la urmatoarea perioada “cuminte”
PS. din ce stiu orice incarcare cu oprire sub 100% nu va reseta contorul de folosire deci daca il tot incarci pana la 90% si apoi il scoti, poti sa faci sa arate si 5 luni stand-by