Software pentru controlul ventilatoarelor de pe MB, MBP si MacMini
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06

Uite un softulete care face minuni! smile

http://homepage.mac.com/holtmann/eidac/index.html

Tocmai l-am incercat pe MBP-ul meu (17”) si merge tzutz!

Ca sa zic asa - Three Thumbs Up! smile

[Edit 1]

Numai pentru arhitectura Intel - din pacate.

[Edit 2]

Ca orice scula, se prea poate ca folosita impropriu sa iti strice calculatorul, sa iti dea un shut in fund si sa iti ia nevasta/prietena la o intalnire.

Inainte de folosire - cititi fisierul de Readme si pe cel de FAQ - s-ar putea sa va ajute!

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

face minuni, insa nu ar trebui sa il recomanzi, prost folosit cine stie unde duce…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Dap, berge brici si pe MacBook Pro-ul meu. excelent softulet. Am vazut ca a si disparut problema ce am avut-o cu ventilatoarele acum 2 luni (am tinut soft-ul o jumatate de ora cu ventilatoarele “blana” - si nu au mai facut nici un zgomot ciudat.
@ szhoul - folosit prost? hmmm ma intreb cum, in afara faptului ca daca-l tii ca apucatu 2 zile in continuu la maxim si sa se distruga lagarele ventilatoarelor, nu vad cum altfel ar putea face rau. Pentr MBP-uri este excelent, in special pe al meu care vede “forja” in fiecare zi si deja temperaturi de 70 de grade C nu ma mai mira, este extraordinar…. cat fumez o tigara 2, il las la “racit” si e inapoi la 40.

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
szhoul - 15 Octombrie 2006 04:56 PM

face minuni, insa nu ar trebui sa il recomanzi, prost folosit cine stie unde duce…

Drept este ca e ca orice scula… Un ciocan este bun de tot, dar prost folosit, e cum zici tu.

Desi intre noi fie vorba - tipul care a facut softul zice ca nu te lasa sa setezi ventilatoarele la 0 rpm. La minim - le seteaza la recomandarile Apple (adica 1000rpm). Pe testate!

OK… iote ca o sa editez mesajul cu pricina ca sa pun un avertisment.

Ino!~