Buna seara tuturor macuser-ilor. Acesta este primul meu mesaj pe acest forum, desi va urmaresc/citesc de mai bine de un an. Cu dorinta puternica pe care o am in suflet de a deveni utilizator de Mac (de oricare ar fi, dar in special portabilele ma atrag), va deranjez cu urmatoarea situatie ce nu-mi da pace:
a) in primul rand, deoarece nu-mi surade ideea de a utiliza bootcamp, se poate instala Windows prin Parallels pe un hard extern ?
b) daca da, inseamna ca se poate instala pe acel hard extern si programul de contabilitate Winmentor, dar cum vor arata datele scrise pe el: ca intr-o instalare normala de Windows sau ca ceva specific OS X ?
c) tot daca da, pentru o mai mare siguranta a datelor, recomandati instalarea bazei de date in aceasta masina virtuala sau baza de date sa fie pe un alt calculator (cu Windows) iar instalarea de Winmentor sa fie de tip Client (astfel toate datele introduse in mod curent se salveaza pe calculatorul unde este baza de date) ?
Acesta ar fi cel de-al doilea motiv, primiul fiind cel financiar, pentru care nu am facut pasul inca spre Mac.
Va multumesc anticipat pentru orice raspuns pe care, cu rabdare, il veti oferi.
Alex, Piatra Neamt.