Mai aveţi probleme cu proxy-urile?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Aş dori să ştiu dacă mai aveţi probleme cu accesarea sitului prin proxy-uri Squid. Mai exact, dacă atunci când încercaţi să puneţi un mesaj, mai apare acest mesaj de eroare (dar mesajul ajunge totuşi pe site):

ERROR

The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URLhttp://www.macuser.ro/index.php/forums/blablabla

The following error was encountered:

The request or reply is too large.
If 
you are making a POST or PUT requestthen your request body (the thing you are trying to uploadis too large. If you are making a GET requestthen the reply body (what you are trying to downloadis too largeThese limits have been established by the Internet Service Provider who operates this cachePlease contact them directly if you feel this is an error.

Your cache administrator is webmaster

Generated Tue15 Aug 2006 14:31:02 GMT by servername (squid/2.5.STABLE9

Am făcut upgrade la site, am mai schimbat nişte setări şi sunt curios dacă s-a rezolvat problema.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

imi aparea mesajul asta cind intram dupa un pc… 0 sa verific

ps- ce bun era linkul acela de Forum Home in josul paginii wink
    dar si ala cu topicurile active azi e bun acolo!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

da, e oki, nu mai apare acel mesaj - cel putin de la mine
merci

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 15 Octombrie 2006 03:48 PM

Aş dori să ştiu dacă mai aveţi probleme cu accesarea sitului prin proxy-uri Squid. Mai exact, dacă atunci când încercaţi să puneţi un mesaj, mai apare acest mesaj de eroare (dar mesajul ajunge totuşi pe site):

[...]

Am făcut upgrade la site, am mai schimbat nişte setări şi sunt curios dacă s-a rezolvat problema.

Asta e OK, dar PM nu mai merge.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…