Unde repar un iPhone 2G ?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.10.07

Nu am gasit o sectiune mai potrivita acestui mesaj, daca am postat totusi aiurea rog moderatorul sa mute mesajul cu scuzele de rigoare.

Am de reparat un iPhone 2G (geam spart + carcasa de schimbat), in Bucuresti. Daca aveti experiente pozitive (pret bun si seriozitate) va rog sa recomandati. Daca regulamentul nu permite, rog macar printr-un mesaj privat.

multumesc frumos.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Du-te cu incredere la Noumax : http://www.noumax.ro ; sunt foarte seriosi oamenii si nu au preturi foarte mari. Dar, avand in vedere ca e vorba de un iPhone 2G care e destul vechi, nu stiu daca renteaza sa il mai repari (tu sti mai bine daca merita sau nu de fapt) si mai poti cauta si la service-urile de ‘colt de strada’ unde probabil il faci mai ieftin dar si piesele nu stiu daca sunt originale sau cum lucreaza oamenii.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 27.01.08

Nu mai recomandati Noumax ca nu sunt PRAF !

Semnătură 

Macbook unibody
Macbook 4.1 Black
Imac 5.2
Ipod Touch 1st gen 8 Gb
Iphone 3G   16 Gb
Iphone 3GS 32 Gb
Ipad 2 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
BioHAZARD - 07 Februarie 2011 02:04 PM

\

Zau?!? Sti tu ca sunt praf? Ia zi, ce ai patit de sunt asa praf? esti prima persoana pe care ‘o aud’ (ma rog, o citesc) ca se plange de cei de la noumax. chiar sunt curios, ce ai patit? zi-ne si noua sa nu ramanem prosti.

Pana una alta ca sa raman on topic, mergi cu 2g-ul la noumax daca vrei sa il faci ca lumea.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
BioHAZARD - 07 Februarie 2011 02:04 PM

Io-s de acord cu BioHazard smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Nu sunt praf,dar am avut si experiente placute si experiente neplacute cu ei.In general sunt prompti,nu stiu cum se comporta pe zona de Iphone,dar cu MBP meu am avut de 2 ori de a face cu ei,si nu sunt foarte multumit de rezultat.
1.Mi s-a dus unitatea optica cand se terminase garantia,si dupa ce am scris cu ea niste sute de DVDuri.Unitatea pe care mi-au pus-o in loc(noua toretic,sau cel putin eu asta am platit) nu a venit decat cu o garantie de 3 luni.Cred ca am scris cu cea noua 20 de discuri si s-a dus si asta…...si nu mi se pare normal.Si nici la vizionat filme sau ascultat muzica nu am folosit-o aproape deloc.
2.Am upgradat HD la ei(160-500 Gb).Cat era inca in garantie s-a intamplat ceva cu hardul nou,am fost la ei,mi l-ai schimbat si i-am rugat daca se poate sa-mi recupereze datele de pe cel vechi(eu am crezut ca daca e in garantie,se rezolva si asta implicit).La sfarsit m-am trezit cu o nota de plata de cateva sute de roni pt recuperare date(nu stiu cate ore de lucru)

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pentru experiente (bune / proaste), sunt niste sticky-uri la Discutii Generale.