Aplicatie veche
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10

Va cer ajutorul intr-o chestiune. 
Am un iphone 4 , 4.2.1, JB cu GP untethered, intalat *****din Cydia.
In acelasi timp mai am o aplicatie free, e vorba de accuweather free(versiunea mai veche 3.0.10, care nu mai e disponibila in App store) descarcata de pe internet. De cate ori am incercat sa o instalez tot imi spune ca aplicatia respectiva nu poate fi instalata pentru ca a fost descarcata din Store pentru un alt cont.

Acum, in linii mari stiu cum sa deschid o aplicatie in winzip, dar oricat am incercat, acelasi mesaj il primesc. Am incercat si sa descarc din telefon ultima versiune a acestei aplicatii, apoi, folosind winzip sa “schimb” folderul cu aplicatia, pastrand restul fisierelor….Acelasi mesaj il primesc….
Trebuie sa fie un fisier ce poarta o “semnatura” care trebuie inlaturat probabil….

Stie cineva ce si cum pot sa fac? Multumesc anticipat.

[ Modificat: 07 Februarie 2011 07:01 PM de toma ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu prea e de înțeles de ce ai vrea să faci asta, din moment ce există AccuWeather gratis în App Store dar hai să nu mai vorbim de aplicația aia din Cydia din cauză de regulament.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10

Ah, ok…scuze…...

As vrea vechea versiune a aplicatiei pentru ca e mult mai buna si mai usor de folosit decat ultima versiune. Si asta nu o spun doar eu ci si multi altii…. Stiu ca in mod normal o ultima versiune e superioara fata de versiunea anterioara, dar in acest caz se pare ca nu e asa…...

Oricum, e vorba de o aplicatie free, daca stie cineva cum si vrea sa ma ajute as aprecia….multumesc.

‹‹ iPhone 5 - zvonuri      iPhone 4 Vodafone MMS ››