2 din 6
2
iPhone 4 Vodafone MMS
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.02.11

Vodafone nu avea dreptul sa scoata la vanzare terminale care nu sunt conforme d.p.d.v tehnic…adica necorespunzatoare!Nu au fost testate suficient inainte de comercializare,s-au grabit sa faca profit pe spinarea fraierilor!Trebuie sa trimitem toti in service aceste terminale,sa facem xero-copy dupa acea fisa de service cu notificarea reprezentantului Vodafone din magazinul unde il va depune fiecare…facem un mail comun…eventual il timitem la un ziar…ca sa vada lumea ce mobile vinde Vodafone la fraieri!Eu nu il ridic din service decat in clipa cnd acel terminal va fi functional 100%...este dreptul nostru de cumparatori…noi am platit…si ei sa isi respecte obigatiile contractuale!!!Trebuie mers mai multi la ANPC…de ce clientii COSMOTE si ORANGE nu intampina astfel de probleme?...Probabil au un mai mare respect pentru clientii lor…Va astept cu numerele de inregistrare ale fisei de service!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 29.12.09

Problema e la Vodafone. Eu am i4 luat din Apple Store UK neverlocked, fara jailbreak si nu pot trimite MMS. Deci nu va mai duceti cu ele in service, telefoanele nu au nimic.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Ok…..e clar…mama….maine macel! Dei maine in sediu Vodafone, toti veti fi prietenii mei…asa o sa va recomand.
Abia astept sa vad ce vb cu ei maine.
Ms de confirmare nobody.

Bafta!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

Indiferent daca este de la Vodafone sau nu ,ei au un contract de service cu REGENERSIS…si ar trebui sa se rezolve cumva…Indiferent a cui este vina eu nu pot folosi un serviciu pe care il platesc…Vodafone nu recunoaste ca aceasta problema ar fi de la ei…pentru ca d.p.l.d.v serviciile de retea sunt OK…eu pot trimite perfec t MMS-uri de pe alte mobile…aici e chestia…nu vad cum ar fi in neregula serviciul lor de retea atata timp cat functioneaza totul perfect cu alte mobile!!!Aceasta problema se manifesta EXCLUSIV UTILIZAND IPHONE4!Posibil ca setarile de Carrier Vf ro 9.1 sa fie de fapt problema…oricum eu trebuie sa beneficiez de serviciile pe care le platesc…o sa tin mobilul in service pana or sa rezolve aceasta problema…la a treia stampila de service pusa pe certificatul de garantie sunt obligati sa iti schimbe terminalul(asta mi-a confirmat si reprezentantul Vodafone care mi-a trimis in service mobilul)...pe mine nu ma intereseaza a cui este vina!Trebuie sa o rezolve!!!Daca tacem toti ca ne este frica de Vodafone asa o sa ne trateze mereu…adica cu partea din spate!.,..Nu trebuiau sa puna in vanzare aceste mobile care nu sunt conforme cu serviciile oferite!Cu cat vom fi mai multi care vom deschide gura cu atat mai repede se va gasi o rezolvare…nu stau in IPhone-ul de la VODAFONE…aici este vorba de un principiu…Sa nu fim tratati ca tampiti!!!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
T-man - 10 Februarie 2011 08:10 AM

Indiferent a cui este vina eu nu pot folosi un serviciu pe care il platesc…

In Romania se pletasc MMS-uri pe care nu le poti trimite??? Care e tariful pentru un MMS pe care nu-l trimiti?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10
T-man - 10 Februarie 2011 08:10 AM

Indiferent daca este de la Vodafone sau nu ,ei au un contract de service cu REGENERSIS…si ar trebui sa se rezolve cumva…Indiferent a cui este vina eu nu pot folosi un serviciu pe care il platesc…Vodafone nu recunoaste ca aceasta problema ar fi de la ei…pentru ca d.p.l.d.v serviciile de retea sunt OK…eu pot trimite perfec t MMS-uri de pe alte mobile…aici e chestia…nu vad cum ar fi in neregula serviciul lor de retea atata timp cat functioneaza totul perfect cu alte mobile!!!Aceasta problema se manifesta EXCLUSIV UTILIZAND IPHONE4!Posibil ca setarile de Carrier Vf ro 9.1 sa fie de fapt problema…oricum eu trebuie sa beneficiez de serviciile pe care le platesc…o sa tin mobilul in service pana or sa rezolve aceasta problema…la a treia stampila de service pusa pe certificatul de garantie sunt obligati sa iti schimbe terminalul(asta mi-a confirmat si reprezentantul Vodafone care mi-a trimis in service mobilul)...pe mine nu ma intereseaza a cui este vina!Trebuie sa o rezolve!!!Daca tacem toti ca ne este frica de Vodafone asa o sa ne trateze mereu…adica cu partea din spate!.,..Nu trebuiau sa puna in vanzare aceste mobile care nu sunt conforme cu serviciile oferite!Cu cat vom fi mai multi care vom deschide gura cu atat mai repede se va gasi o rezolvare…nu stau in IPhone-ul de la VODAFONE…aici este vorba de un principiu…Sa nu fim tratati ca tampiti!!!

Ok…..Adunam 3 stampile de service, si ne schimba telefonul…..Ce folos ca mi-au dat altul nou daca si cel nou va avea exact aceeasi problema? Adik eu sincer, nu vad rostul…..Stau fara telefon cateva saptamani bune(cate 15 zile de 3 ori inseamna 6 saptamani), in conditiile in care am platit cinstit acel telefon…... Apoi, dupa 6 saptamani, primesc un nou iphone 4, ma duc bucuros acasa, il desfac, il incar cu toate cele necesare, incerc sa trimit un mms si in secunda urmatoare mi se urca iar sangele la cap…...
Ce fac? Ma apuc iar si il trimit in service? Iar 6 saptamani fara telefon, iar telefon nou….....si tot asa pana apare 4.3.0 care poate va rezolva conflictul? Sau in final imi vor da banii inapoi, dar ce folos ca eu vreau iphone 4…....:D

E un fel de lupta cu morile de vant…..Si sincer, nu cred ca merita osteneala…....Astept 4.3.0 sa vedem daca rezolva conflictul, apoi mai vad eu ce mai fac…..:D

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member

...eu azi le-am trimis un mail cu acest topic!Idupa 2h am primit mesaj ca telefonul este gata sa ma duc sa il ridic azi din magazin!...Maine seara ma duc si il sucesc pe toate partile…daca tot asa se va comporta il voi retrimite in service…nu stau in telefonul lor! Eu nu acept sa mi se vanda un telefon defect sau care nu este conform cu ceea ce am platit…am 50MMS-uri incluse in abonament si pe care vreau sa le trimit…Nu aveau dreptul sa ne vanda mobile cu defecte ...prea ne trateaza cu dosul!...sunt clientul lor din ziua cand a fost infiintat CONNEX-ul…am mai multa vechime decat majoritatea angajatilor de acum ai Vodafone Romania…Eu VREAU RESPECT!...

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hmmmm…..sunt tare curios daca au rezolvat problema….si in cazul in care e rezolvata poate ne anuntza si pe noi.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 29.12.09

Nu are treaba nici cu carrier 9.1. Eu am 9.0. Cred ca problema e de cand il aduc oficial. De pe 3G puteam trimite fara probleme.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Atunci daca nu e nici de la carrier settings, nici de la telefon, si cei de la Voda zic ca au rezolvat problema lui T-man, cu toate ca au zis ca problema va fi rezolvata la urmatoru update (4.3), atunci care e buba???
Banuiesc ca nu au putut baga 4.3 mai devreme special pt el….nu?

Enigma ia amploare…abia astept sa vad ce zice T-man cand se intoarce cu telefonu de la ei.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member

...unde scrie oficial ca buba e de la IOS 4.2.1.?...si unde scrie oficial ca odata cu IOS 4.3.1. aceasta problema o sa dispara?...

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asa a scris K-man in postu #15, adik ce ia spus ala de la Vodafone cu care a vorbit.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu e nimik oficial….nici nu cred ca o sa fie. O scalda si ei.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10

Oficial sau nu, eu personal, banui ca e un conflict intre iOS si setarile de date. Cum am mai spus si mai sus, mai am un Galaxy S, cu android 2.2.1 tot pe acelasi abonament la Vodafone(e un grup..ma rog nu asa conteaza) cu aceeasi optiune de date…. Pe Galaxy merge fara probleme.

Al doilea motiv care ma face sa cred ca are si iOS-ul o buba: incercati sa trimiteti prin MMS o poza facuta cu camera foto, poza care, in mod normal trebuie redimensionata pentru a putea fi trimisa prin MMS. La mine, cand incerc sa trimit poza mai mare ramane blocat pe “sending”.......Daca ii dau o poza mica ce nu trebe prelucrata nu mai ramane blocat….... El zice ca trimite poza, dar nu ajunge la destinatie….....:D

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member

...corect microSIM-ul meu merge perfect in celelalte mobile…trimite MMS-urile instant…probat pe SAMSUNG OMNIA II,SAMSUNG I9000 OMNIA HD si pe NOKIA E90….doar cand bag microSIM-ul in IPhone4 ...pauza MMS-uri…o sa ajung in seara asta in magazin ca am primit SMS ca a sosit din service…Daca vad ca l-au jalbrek-uit sau au instalat altceva decat ce are mobilul oficial pe el…acolo il las!

2 din 6
2