3 din 6
3
iPhone 4 Vodafone MMS
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.02.11

HA!...m-a sunat o D-soara de la Vodafone sa ma duc la magazinul unde am lasat mobilul in service cu cutia si accesoriile pentru ca or sa imi dea unul nou!!!Tare sunt curios daca si asta o sa faca la fel…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Si eu….smile)....sunt retardati! Anyway….sa ii intrebi si ce a avut terminalul vechi….si daca aia nu stie, sa sune la service.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member

...de ce nu or fi facut de la inceput asa ...nu stiu!Ti-au “sugerat” vre-un defect?...

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 29.12.09

Pariu ca nu o sa meraga? smile

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member

Tot ce se poate!Oricum mai bine decat unul terfelit de aia prin service!...Si-au dat si e seama ca nu pot face nimic…totusi era de datoria noastra sa incercam…Chucky ar putea sa ne raspunda mai repede daca ii merge…eu inca nu l-am luat…

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu nu nu….eu nu l-am avut in service….am zis “si eu” ca si eu sunt curios daca o sa mearga. Al meu e lafel ca la inceput, MMS canci smile)
Astept cu nerabdare finalul povestii tale. Sau inceputul unui nou final….smile

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10

@T-man, in seara asta ne luminezi asupra dilemei noastre, te rugam?
Si eu sunt foarte curios daca pe asta nou vor merge MMS-urile…...Daca pe asta vor merge cred ca Vodafone o sa aiba o gramada de telefoane de schimbat:D
Am sa fiu numai cu ochii pe aici in seara asta….smile

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member

Stimati membrii forumisti!

Astazi am fost sa imi ridic terminalul IPhone 4 trimis deja de 2 ori in service-ul VODAFONE pentru faptul ca nu trimite MMS-uri…
Din pacate trebuie sa recunosc ca cei de la service de mana cu cei de la Vodafone sunt niste HAHALERE!
Am constatat urmatoarele:
-Pe certificatul de GARANTIE era specificat faptul ca au schimbat placa de baza pentru probleme grave de retea?!...
-Telefonul avea alt IMEI,prezenta urme de folosire(in menu GALERIE existau poze de la nunta clientului precedent care a detinut acest mobil,...adica sa inteleg ca astia in loc sa le repare le schimba intre ele??!!)...Versiunea de IOS era 4.1 si Vf Ro carrier era 8 deci o versiune cu mult mai veche decat cea existenta pe mobil la trimiterea acestuia in service!...era un telefon REFURBISHED!!!
-La acesta nu numai ca nu puteai trimite MMS-uri,dar nici SMS-urile nu puteau fi trimise!!!...Ba mai avea si o alta problema de soft,nu puteai deschide menu-ul de MESAGERIE, de cate ori incercai sa il deschizi aparea o emblema cu VODAFONE ...era imposibil sa iti citesti SMS/MMS-urile!!!
-L-am refuzat si retrimis pentru a treia oara in service!
-Am scris un mail la Vodafone pentru a mi se restitui contravaloarea terminalului…Astept raspuns de la VODAFONE…

Cam atat…

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da…si eu am stat de vorba vu niste distrusi si superioru unui distrus…fara nicio rezolvare. Pana la urma ma [cenzurat] in gura lor. Am sa recurg la alte metode!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda….de tot [cenzurat]…nu prea imi vine sa cred….offff.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member

@T-man, dar la tel nu ti-au spus sa te duci cu toate accesoriile ca iti vor da alt telefon NOU? Ei au avut tupeu sa iti dea unul vechi? Vechi…ma rog…..versiune de soft mai veche, cu cateva poze deja in el…..

Asta de acum e bataie de joc. In calitate de clienti le platim facturile corect, pe telefoane platim preturi “preferentiale” , asa ca pentru romani….Iar cand vine vorba de o problema toti se cotesc…. Nu ma arunc in afirmatii gratuite, dar cred ca marele Vodafone cam incepe sa fie mic…...In ultimul timp tot mai multi clienti nemultumiti de ei aud….

Offtopic, la mine in zona e o problema cu calitatea apelurilor, intreruperi repetate dupa 10-15 secunde de convorbire, etc…...Din iulie anul trecut tot le fac reclamatii si nimic…...primesc telefon in care mi se spune ca au verificat si echipamentele lor functioneaza in parametri…..Acum am inceput sa fac lista cu data, ora, durata si nr de telefon apela(n)t…in momentul in care ajung la nr 10, reclamatie scrisa, apoi cerere de reziliere a tuturor contractelor cu ei…..

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member

...mda…pt ca sunt Englezi se cred mai…altfel!...Am si eu colegi de prin jurul Bucurestiului care se plang de ceea ce spui tu…unul din Balotesti a cerut portare in Cosmote pentru simplul fapt ca BTS-ul din zona s-a stricat definitiv…iar cei de la Vodafone au spus ca nu sunt siguri ca or sa il mai repuna in functie!...In zona Baneasa am intalnit si eu o comportare ciudata a retelei Vodafone…cred ca ii calc pe urme lui Boio cu schimbatul telefonului!Abia astept sa imi iau banii inapoi…la Cosmote sunt si decodate si nici nu au aceste probleme…
...M-am dus cu cutia si accesoriile asa cum mi-a spus cea de la Vodafone…insa acolo era un mobil pricajit invelit intr-un ciolofan alimentar deja uzat!...eu nu inghit asa ceva!...

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member

Te inteleg perfect….La fel as fi facut si eu….
Nici daca era un telefon de 200 lei nu as fi acceptat acest lucru, dar pentru unul de 600 euroi? Nu…ceva se intampla cu Vodafone-ul…...ori se vor trezi ori ne vor parasi…:D

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member

“T-man, da vina pe karma.
Eu am 2 tel identice, aceiasi vers de soft, ambele de la vodafone, cumparate la o dif de o zi, aceleasi setari, seviciul de mms activat din centrala, totul identic. Unul trimite si primeste mms, altul doar primeste, da eroare la trimitere. Asa ca nu-ti mai bate capul, ai avut ghinion

...deci…daca exista un singur mobil functional in aceleasi conditii…exista sansa sa fie o problema din telefon!

Aici: http://www.iphoneforum.ro/index.php?showtopic=5660&st=40&gopid=28193&#e;ntry28193;

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hmmm….ok….o sa ma duc sa il skimb si eu.
Pana la urma sunt telefoanele bulite? Imi vine greu sa cred….dar na. Offff….si o sa trebuiasca sa stau 15 zile fara el.
Enervant!!!!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

3 din 6
3