@T-man, dar la tel nu ti-au spus sa te duci cu toate accesoriile ca iti vor da alt telefon NOU? Ei au avut tupeu sa iti dea unul vechi? Vechi…ma rog…..versiune de soft mai veche, cu cateva poze deja in el…..
Asta de acum e bataie de joc. In calitate de clienti le platim facturile corect, pe telefoane platim preturi “preferentiale” , asa ca pentru romani….Iar cand vine vorba de o problema toti se cotesc…. Nu ma arunc in afirmatii gratuite, dar cred ca marele Vodafone cam incepe sa fie mic…...In ultimul timp tot mai multi clienti nemultumiti de ei aud….
Offtopic, la mine in zona e o problema cu calitatea apelurilor, intreruperi repetate dupa 10-15 secunde de convorbire, etc…...Din iulie anul trecut tot le fac reclamatii si nimic…...primesc telefon in care mi se spune ca au verificat si echipamentele lor functioneaza in parametri…..Acum am inceput sa fac lista cu data, ora, durata si nr de telefon apela(n)t…in momentul in care ajung la nr 10, reclamatie scrisa, apoi cerere de reziliere a tuturor contractelor cu ei…..