Hmmm….ok….o sa ma duc sa il skimb si eu.
Pana la urma sunt telefoanele bulite? Imi vine greu sa cred….dar na. Offff….si o sa trebuiasca sa stau 15 zile fara el.
Enervant!!!!
Pai nu vei sta doar 15 zile fara telefon….. 15 zile pentru fiecare trmitere in service. Abia dupa a treia iesire din service iti vor schimba telefonul, daca problema nu s-a putut remedia. Si daca mai te trezesti ca iti trimit u telefon refurbished in locul unuia sigilat deja turbezi instantaneu…..
Hai sa fim seriosi, un tip a lansat o afirmatie ca el are 2 telefoane luate in 2 zile consecutive(deci practic telefoane din acelasi lot de fabricatie) si culmea unul merge si unul nu merge…..Noi suntem aici 4-5 indivizi cu aceeasi problema, foarte probabil cu telefoane din loturi diferite si toti avem ACEEASI problema…... Sa nu mai spun ca pe forumuri poti intalni tot felul de frustrati care lauda sau critica iphonul si ei fapt nu au vazut un iphone decat in magazine…...ma rog asta deja e cu totul alta discutie….. Anyway, ideea e ca mie mi se pare putin probabil…...
Am vazut din intamplare setarile pentru internet la Vodafone italia. In linii mari sunt la fel, adik fara proxy…..care proxy da conflicte in cele mai multe cazuri…... Ideea e ca daca intr-adevar problema e de la Apple atunci e foarte probabil sa aiba multe reclamatii de la mai multi operatori, si atunci cu siguranta vor remedia problema cu ocazia update-ului la 4.3… Parerea mea personala e sa asteptam lansarea 4.3 si sa vedem apoi ce si cum…. Iar daca e din cauza hardware atunci chiar nu mai vreau sa aud de Apple si produsele lor…..:d
Pentru moment eu unul nu am de gand sa stau minim 6 saptamani tot cu telefonul vechi, in conditiile in care am platit iphonul…..cel putin nu pana nu ma lamuresc ca problema e hardware, caz in care voi solicita inapoierea sumei platite pentru telefon precum si rezilierea optiunii de internet si prelungirii contractului…...