instalare program versuri?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.11.09

Salutare…

Am gasit o aplicatie care se numeste Lyrics Plugin, un add-on pentru iTunes de vizualizare a versurilor melodiilor in timp real. Nu reusesc insa sa o instalez. Aplicatia are extensia “.msi”. Are cineva idee ce program am nevoie pentru a instala aceasta aplicatie?

Multam!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Fisierele cu extensie .msi is pentru Windows, “msi” e prescurtarea de la MicroSoft Installer sau ceva de genu.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

windows installer

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asa e, acuma am citit pe Wikipedia ca mai nou se numeste Windows Installer… Mai demult era Microsoft Installer, de acolo venea extensia .msi la fisiere.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Am inteles.

Pe site-ul aplicatiei (http://www.lyricsplugin.com/), ei ofera spre download cate o aplicatie separata pentru Windows Media Player, Winamp si iTunes. Ma gandeam ca de asta poate exista ceva sa mearga si pentru Mac, daca aplicatia este facuta special pentru iTunes. Sa inteleg ca nu… :(

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dupa cate am vazut, aplicatia este facuta pentru playerele de Windows (inclusiv iTunes pentru Windows). Probabil exista si o alternativa pentru Mac, poate ca un utilizator de pe acest forum cunoaste o aplicatie de genul acesta.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Asteptam… poate:).
Multumesc oricum! M-am lamurit.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 19.02.07

Eu folosesc GimmeSomeTune - aplicatie care descarca si versuri si artwork-uri.