Da ce bomba cu fitil expui domnul Tudor… eu vad 2 intelesuri: ori mai e putin si explodeaza tot site-ul si gata cu macuser ori o sa avem un “boom” frumos si se dezvaluie altceva. Hehe…
P.S. Nu pot sa cred ca ai inlocuit pisica aia…deja cand vad o pisica cu alb si negru instant ma gandesc la tine, fara sa vreau.
Bai Steji…ce ai ma ai baut?
ASta e un look caca standard al lui Expression. Stai ca ne pregateste T ceva smecher. Ca daca nu e smecher eu nu mai postez aici.
ASta e un look caca standard al lui Expression. Stai ca ne pregateste T ceva smecher. Ca daca nu e smecher eu nu mai postez aici.
nu o sa poti sa te tii de cuvant chiar si asa, ai rata ocazia sa anunti un software update?
si mie mi sa parut un pic schimbat, de fapt asa era prima oara… imi place oricum…
Asta cu “gri si butoane iTunes” nu e chiar look standard EE, este unul modificat de mine.
Ati vazut drop-down-ul din partea de jos a paginii? Alea-s skinuri care au venit cu ultima versiune de forum.
Asta cu “gri si butoane iTunes” nu e chiar look standard EE, este unul modificat de mine.
Ati vazut drop-down-ul din partea de jos a paginii? Alea-s skinuri care au venit cu ultima versiune de forum.
Staţi liniştiţi, aşa era şi înainte. Urmăriţi cu atenţie ce se întâmplă cu numele taburilor în Safari, pe măsură de deschideţi 1, 2, 3 sau mai multe taburi