De ce se vand atatea iPhone 4 ?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 17.10.09

De ce se vand atatea iPhone 4, cel putin pe acest forum? Isi cumpara lumea altceva mai bun (spuneti-ne si noua, ca suntem curiosi), au vre-o hiba, se intampla ceva si noi nu stim? La asa oferta, pretul ar trebui sa scada. smile Orice ar fi, e interesant fenomenul.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Fiind un intermediar poate ne spui tu, ce zici?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, timpuri noi
Macuser din: 17.02.10

Acest lucru se intampla din cateva motive foarte bune:
1.Pe macuser merele sunt mai pretuite si tranzactiile se fac usor, iar la ora actuala cel mai in voga dispozitiv este iphone 4.
2.Sunt foarte multe mijloace convenabile de a obtine aceste telefoane pentru a fi apoi revandute la preturi umflate pe site-uri ca acesta.
3.Garantat 70% din cei care vand sunt intermediari.
4.Iphone 4 se vinde acum si la preturi de 17-18 mil desi pe macuser vazusem un anunt de genul 23 de mil pentru un Iphone 4 codat orange.
5.Multe componente vandute aici sunt supra evaluate daca tot am dat acest examplu, insa ele se vand si astefel sunt atrasi vanzatorii (speculantii)
Si alte motive…

Semnătură 

MacBook Pro i7 2.0 quad 4gb/500gb/SD
Iphone 4 16gb Neverlocked
Airpor Express

“Minds are like parachutes, they only function when they are open.”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 12.05.08

Pentru ca in Romania sunt mulți papagali snobi.cumpara pentru ca “da bine”. Iar telefonia mobila in general a fost domeniul unde aceștia s-au dat in stamba mereu, iPhone fiind pentru ei, un fel de apanaj. Daca chiar erai îngrijorat de hibe, eu zic sa stai linistit, merge fără probleme . Am avut de la versiune 1.0 pana la cea curenta toate variantele, încă nu am găsit altceva mai bun in toți acești ani.

Semnătură 

Alin - id ym alinescu2003

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti Timpuri Moi
Macuser din: 05.03.09
.ral:cr - 11 Februarie 2011 06:45 PM

Fiind un intermediar poate ne spui tu, ce zici?

hai ma vladutz n-o mai balacii atata…..stim noi secretul smile)))))))))))))

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti Timpuri Moi
Macuser din: 05.03.09
vladxs2000 - 11 Februarie 2011 07:19 PM

Acest lucru se intampla din cateva motive foarte bune:
1.Pe macuser merele sunt mai pretuite si tranzactiile se fac usor, iar la ora actuala cel mai in voga dispozitiv este iphone 4.
2.Sunt foarte multe mijloace convenabile de a obtine aceste telefoane pentru a fi apoi revandute la preturi umflate pe site-uri ca acesta.
3.Garantat 70% din cei care vand sunt intermediari.
4.Iphone 4 se vinde acum si la preturi de 17-18 mil desi pe macuser vazusem un anunt de genul 23 de mil pentru un Iphone 4 codat orange.
5.Multe componente vandute aici sunt supra evaluate daca tot am dat acest examplu, insa ele se vand si astefel sunt atrasi vanzatorii (speculantii)
Si alte motive…

scuze mesajul era pentru vladxs 2000 smile))))

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 09.01.11

Are lumea bani….daia se vinde…

Semnătură 

iPhone 4, 16 Gb, OS. 4.2.1
iPod 4G, 32GB, 4.1

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Este aberant. Unii incearca sa faca bani cu telefoane codate. Cert este ca pana acum am cumparat iPhone numai de la Orange, preturile de pe forum mi se par foarte mari pentru SH-uri.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

E simplu:

1. Cineva a vrut iPhone 4 de la Orange apoi a considerat ca nu mai are nevoie de el.
2. Cineva a avut un abonament bun la orange si l-a cumparat la oferta apoi il vinde si ramane cu abonamentul (abonament care probabil oricum il tinea si fara iphone).

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Sau, poate unii si-au facut rost de iphone4 codat, chiar la aparitie, apoi s-au saturat sa depinda de unlock, si -au luat codat orange (tot sh) dupa care vand iphone-ul care a venit codat cumparat din alta tara (sau adus).

Exact asa a facut un prieten smile

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black