1 din 2
1
Scroll 360 grade cu Mighty Mouse
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Probabil că m-am trezit eu muuult prea târziu, dar astăzi am descoperit că Mighty Mouse are un mode de scrolling numit “360 Degree”, care chiar funcţionează aşa cum sugerează denumirea: scrolling simultan pe toate direcţiile. Am senzaţia că modul “default” al acelei setări de scroll este “Vertical and Horizontal”, cel puţin la mine aşa era, şi ştiu sigur că n-am umblat acolo, altfel vedeam de mult timp chestia asta. În orice caz, şi până acum aveam senzaţia că pot face oarecum scroll chiar şi pe diagonală, dar acum merge super, ca un trackpad.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

la mine are o problema scroll ball-ul ca se tot blocheaza si cu greu il mai deblochez dar acu nu mai merge

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Trebuie să cureţi mecanismul biluţei, dacă nu merge metoda indicată de Apple, atunci va trebui să-l desfaci.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

da mersi pt sfaturi

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Cool! Nici eu nu stiam de asta… Multumesc! grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

mightymouse-ul meu de la Mac mini.. ma gandeam sa il donez pe Cerseste.ro.. ca e mort de-a binelea. Sfat: Nu frecati scroll-ul ala pana il gasesc nabadaile pentru ca ... o sa sfarsiti cu un scroll defect. L-am desfacut si eu.. si a dracu chinezarie era lipita cu un super-glue foarte puternic, fapt ce a cauzat ruperea inelului acela de dedesubt.

Concluzie… Mighty mouse, arata, se comporta, se simte la mana… FOARTE COOL, dar nu este altceva decat o chinezarie “ieftina” (dpdv al calitatii, caci pretul… e destul de piperat).

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
AlexBuga - 17 Octombrie 2006 05:39 PM

mightymouse-ul meu de la Mac mini.. ma gandeam sa il donez pe Cerseste.ro.. ca e mort de-a binelea. Sfat: Nu frecati scroll-ul ala pana il gasesc nabadaile pentru ca ... o sa sfarsiti cu un scroll defect. L-am desfacut si eu.. si a dracu chinezarie era lipita cu un super-glue foarte puternic, fapt ce a cauzat ruperea inelului acela de dedesubt.

Concluzie… Mighty mouse, arata, se comporta, se simte la mana… FOARTE COOL, dar nu este altceva decat o chinezarie “ieftina” (dpdv al calitatii, caci pretul… e destul de piperat).

Cu un cutter subțire se taie frumos. Altfel, de acord, concepția de asamblare e aiurea, n-au luat în calcul situația elementară că trebuie curățat periodic în interior.
Alte sfaturi le dă fi-meo mai mare (nu shrek), care înjura, desfăcea, curăța și reasambla MM-ul. „C… de maus”, zice, cu macu’ ăsta al tău. E win user convins, cu unele ezitări în fața evidențelor.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

acuma, nu e decit un maus… are si el o limita de viata, nu e ca daciile alea ‘frantuzesti’...
mai conteaza si cum il pastrezi, nu?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

n-am observat aia sau daca am dat sa vad ce face nu am observat diferente cu horizontal vertical. cum adica simultam in toate directiile?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

m-am uitat acasa, pe 10.4.7 si nu gasesc deloc combo boxul cu scrolling options. mai caut diseara dar cred ca de la 10.4.8 a aparut.

ce face ala cu 360 pana la urma? tot nu observ.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06
.ral:cr - 19 Octombrie 2006 05:21 PM

nu gasesc deloc combo boxul cu scrolling options

Nu esti singurul. Nici eu nu vad nici o optiune legata de 360º

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ce face ala cu 360 pana la urma? tot nu observ.

E greu de explicat în cuvinte. Dacă ai un document (orice, pagină web, poză în Preview sau Photoshop…) care necesită scroll pe ambele direcţii, încearcă să roteşti biluţa pe toate direcţiile şi o să vezi că face scroll “smooth”, la fel ca un trackpad, nu sacadat aşa cum face în modul “Vertical & Horizontal”.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

m-am uitat acasa, pe 10.4.7 si nu gasesc deloc combo boxul cu scrolling options. mai caut diseara dar cred ca de la 10.4.8 a aparut.

Da, se pare că e o opţiune nouă introdusă de 10.4.8 sau de noile drivere care vin cu Mighty Wireless (pentru cine are aşa ceva).
Apropo, are cineva vreun motiv serios ca să NU faca upgrade la 10.4.8?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

lipsa netului e destul de serios LOL

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

daca e pe forum, are net…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 19 Octombrie 2006 06:01 PM

lipsa netului e destul de serios LOL

Ce, îţi dispare netul dacă faci upgrade?

Semnătură 

⌘-N

1 din 2
1